banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova, Süper lige yol aldı..!(1-0)
banner98

 





YER: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı
Hakemler: Ali Özer, Ali Karahasan, Ozan Kel
Merit Alsacak Yeşilova: Hasan, Talat, Okan, İsmail, Mustafa Koçer (Dk 85 Abdullah), Cenker, Yasin (Dk 75 Bayram), Umut, Memduh, Turgut (Dk 59 Cevdet), Fırtına
Akova: Derviş, Zeki, Hüseyin, Berhan, İrfan, Osman (Dk 70 Kamil), Cemil, Hasan Aktaş, Mehmet (Dk 55 Hasan Ankaralı), Koray (Dk 80 Hüseyin), Hasan Göray
Goller: Dk 69 Talat (Merit Alsancak Yeşilova)

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 13. Haftasında Lider Merit Alsancak Yeşilova, Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadında konuk ettiği Akova’yı Talat’ın 69. Dakikada kaydettiği tek golle 1-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci devresi de kıran kırana geçerken 69.dakikada sahneye tecrübeli isim Talat çıktı ve Merit Alsancak Yeşilova’yı 1-0 öne geçirdi. Bu gol maçın sonucunu belirledi ve M.A. Yeşilova yoluna dolu dizgin devam etti. Akova’daki kan kaybı ise sürmeye devam etti.

 Merit Alsancak Yeşilova aldığı bu galibiyetin ardından puanını 26 yaparak liderliğini sürdürken Akova 20 puanda kaldı. Merit Alsacak Yeşilova 14. Hafta mücadelesinde deplasmanda Göçmenköy’e konuk olurken Akova ise kendi sahasında Mehmetçik’i ağırlayacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75