banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova, şeytanın bacağını kırdı..!
banner98

 



         İlk 6 haftada elde ettiği 5 beraberlikle tüm dikkatleri üzerine çeken Merit Alsancak Yeşilova, 7.haftada galibiyetle tanıştı.

Yeşil beyazlılar, konuk ettiği Cihangir’i 4-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti ve puanını da 8’e çıkararak derin bir nefes aldı.

Yeşilova ligin ilk 5 maçında beraberlikler elde etmiş, 6.haftada ise iyi oynadığı karşılaşmada Yenicami’ye 2-0’lık skorla boyun eğmişti. Yeşil beyazlılar, ligin 7.haftasında ağırladığı Cihangir’i iyi bir futbol sonucunda 4-1 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Merit Alsancak Yeşilova, önümüzdeki hafta Türk Ocağı’na konuk olacak.



HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75