banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta.. Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova, Nurel ve Karavezirliler Disipline Sevk Edildi..!
banner98
 



KTFF Soruşturma Merci, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarda yaşanan olaylar sonrasında birçok kulüp ve futbolcuyu Disiplin Kurulu’na sevk etti.


Yeşilova, Disiplin Kurulu’na sevk edildi

Disiplin Kurulu’na sevk edilenler şunlar oldu:

“Merit Alsancak Yeşilova ve Yenicami arasında yapılan K-Pet Süper Lig maçında, Alsancak Yeşilova Spor Kulübü'nden, başkan Redif Nurel'in hakemin kişilik haklarına saldırı, hakaret ve küfür içerikli eylemlerinden dolayı, Alsancak Yeşilova futbolcusu Gökhan Sarıoğlu, hakeme yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı, Alsancak Yeşlilova kulübü taraftarlarının yaratmış olduğu saha olaylarından dolayı, Disiplin Kurulu'na sevk edildiler.

Karavezirler disiplinlik oldu

Çetinkaya ve Cihangir maçında Cihangir başkanı Aytaç Karavezirler, hakeme yönelik hakaret ve küfürlerinden dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Hamitköy – Bostancı Bağcıl arasında yapılan U21 Bölgesel Lig Batı Grubu maçında, Hamitköy futbolcuları Mehmet Çiçen, Ali Sezek, Cuma Kılınç ve Michael Mahmut Çayırcı, Bostancı Bağçıl futbolcularına yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı, çıkan saha olaylarından dolayı Hamitköy U21 Takımı, Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Geçitkale ve Mesarya arasındaki BTM 1. Ligi Kırmızı Grup maçında, Geçitkale futbolcuları Tanju Kaya ve İbrahim Çelik ile Mesarya futbolcusu Oğuzhan Doşar, Geçitkale antrenörü Hüseyin Yeşilbaş, Mesarya futbolcusuna yönelik saldırı ve darp fiilinden dolayı, rakip oyunculara yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı, Geçitkale de taraftarlarının yaratmış olduğu saha olaylarından dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Düzkaya ve Denizli arasındaki U21 Bölgesel Lig Batı Grubu maçında, Denizli yöneticisi Halil Akbatu, hakeme yönelik kişilik haklarına saldırı söylemlerinden dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.      

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75