banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova, MTG’nin İntikamını Cihangir’den Aldı..! (1-4)
banner98

YER: Cihangir Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı-Sertan Alkın-Hakan Gök

Cihangir: Türkkan-Fırat S.Say-Ertan-Erol-Çağlar(dk.46 Mikail)-Musa-Uche-Doğan(dk. 87 Ergün)-Nnaemeke-Victory(dk.55 Nurettin)

Merit Alsancak Yeşilova: H.Piro-Memduh-Mejdi-Binya-Vakkas-Makoun-Mustafa-Burak(Dk.87 Hamis)-Yasin(dk.78 İlyas)-M.Yaşınses(dk.73 Engin)-Bill Osman

GOLLER: Dk. 5 Musa (Cihangir), Dk. 15 ve 70 Makoun, dk.43 Mejdi, dk. M.Yaşınses (Merit Alsancak Yeşilova)

5. dakikada Cihangir rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Musa’nın düzgün vuruşunda top ağlara gidince Cihangir 1- öne geçti.

10. dakikada Merit A. Yeşilova’dan M.Yaşınses iki rakibini geçtikten sonra kaleci Türkkan ile karşı karıya kaldı. Ancak altı pas içerisinden kötü vurarak topu uzak direk dibinden dışarı attı.

15. dakikada skora denge geldi. Bill Osman’ın sağ taraftan getirdiği topa ceza alanına girmeden düzgün bir vuruş yapan Makoun takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1

32. dakikada Cihangir takımının kazandığı serbest vuruşta Fırat’ın vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

38. dakikada Merit A.Yeşilova’nın yabancı futbolcusu Makoun’un mükemmel vuruşunda kaleci Hasan ayni güzellikte topu dışarı attı.

43. dakikadaMerit A. Yeşilova öne geçti. M.Yaşınsesin sağdan ortasında kale önünde topa çok iyi yükselen Mejdi kafa ile topu filelere göndererek takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

51. dakikada rakip ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşta M.Yaşınses’in yerden ve düzgün vuruşunda yan direğe de vuran top ağlara gidince Merit A. Yeşilova 3-1 öne geçti.

70. dakikadaki atakta günün başarılı adamlarından Yasin’in sağdan ortasında ceza alanının hemen dışından Makoun topu ağlara göndererek kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı ve Merit A.Yeşilova adına skoru 4-1 yaptı.

85. dakikada Cihangir’den Fırat’ın sert şutunda kaleci zor da olsa topu direğin hemen üzerinden kornere attı.

87. dakikada Doğan’ın ortasında Nnameka’nın kafa vuruşunda kaleci hasan rakibine gol şansı tanımadı ve maç da bu skorla sona ermiş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75