banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova Boğazda boğuldu..! (3-1)
banner98

 





YER: Gazi Mağusa Cambulat Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Mehmet Ekşici, Cem Öksüzoğluları

Yeni Boğaziçi: Ersoy, Adem, Ali, Hüseyin, Mehmet Göreli (Dk 83 Mustafa), Ramadan (Dk 50 Emin), Mehmet Çağakan, İsmail, İbrahim, Talat, Cemre(Dk 83 Mustafa Taşçıoğlu)

Merit Alsacak Yeşilova: Yunus, Aksel, Okan, Mustafa, Talat (Dk 70 Eray), Cenker, Yasin, Bayram, Abdullah(Dk 58 Cevdet), Vakkas (Dk 46 Gökhan), Memduh

Goller: Dk 15 Adem, Dk 51 Mehmet Göreli, Dk 67 Cemre (Yeni Boğaziçi), Dk 77 Aksel (M. A. Yeşilova)

 

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 6. Haftasında Yeni Boğaziçi, Gazi Mağusa Cambulat Stadında konuk ettiği Merit Alsacak Yeşilova’yı Adem, Mehmet Göreli ve Cemre’nin kaydettiği gollerle 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek 3 puanı kazanmayı başardı.

Hafta içinde Bülent Aytaç’ın istifası ile göreve gelen Eralp Şerifoğlu nezaretinde M.A. Yeşilova karşısına çıkan Yeni Boğaziçi ilk devreyi tecrübeli oyuncusu Adm’in 15.dakikada golü ile 1-0 önde kapattı. 2.devreye de etkili başlayan Yeni Boğaziçi 51. Dakikada Mehmet Göreli ile skoru 2-0 yaparken 67. Dakikada Cemre ile çok rahatladı ve 3-0’lık net skoru buldu. 77.dakikada Aksel ile gol bulan Merit Alsancak Yeşilova sahadan 3-1 mağlup ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyeti ile tanıştı. Yeni Boğaziçi yeni teknik adamı Eralp Şerifoğlu ile ilk maçından 3 puanla ayrıldı.

Yeni Boğaziçi aldığı bu galibiyetle puanını 9 yaparken Merit Alsancak Yeşilova 13 puanda kaldı. Yeni Boğaziçi 7. Hafta mücadelesinde deplasmanda Mehmetçik’e konuk olurken Merit Alsancak Yeşilova ise kendi sahasında Mesarya’yı ağırlayacak. 

 

 

 

                          

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75