banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami’ye son dakika piyangosu! (1-0)
banner98

 



Yer : Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler : Timur Ercan Bodi, Ferhat Tuna, Hakkı Emir, Fehim Dayı

Yenicami : Yusuf, Adil, Neval, Erbay, Uğur(Cenker), Ünal, Mehmet Altın(Emre), Reşit, Halil Turan,  Arol(Hüseyin Sadıklar), Andrew

Küçük Kaymaklı : Hasan Piro, Ali Akbulut(Şevket), Bahadır, Mehmet Kaygısız, Taner, Bayram, Hüseyin Adal, Mustafa Yaşınses, Ahmet Can, Remzi, Serhan(Mustafa Arnavut)

Gol : 90+4’Halil Turan(P) (Yenicami)

 

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda tribünlerin çok da dolu olmadığı bir karşılaşmada Yenicami, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı son dakikada kazandığı penaltı golü ile mağlup etti ve puanını 9’a yükseltti.

Karşılaşmanın ilk devresi pozisyon bakımından kısır, ikinci devresi ise zevkli geçti. 16.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu Ahmet Can Tokmak’ın ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.

38.dakikada Yenicami atağında sağdan yapılan ortaya yabancı futbolcu Arol’un kafa vuruşunu Hasan Piro 90’dan çıkardı. İlk devre 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci devreye her iki takım da daha istekli başladı. 62.dakikada K.Kaymaklı atağında Mustafa Yaşınses’in şutu az farkla dışarıya gitti.

 64.dakikada Yenicami’nin genç futbolcusu Mehmet Altın kaleci Hasan Piro ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, tecrübeli kaleci gole izin vermedi ve YAK mutlak golden oldu.

65.dakikada Küçük Kaymaklı kontratağında, Mustafa Yaşınses’in al da at dercesine pasında, Mustafa Arnavut uygun durumda topu kaleci Yusuf’un üzerine nişanladı ve bu kez de KK mutlak golden oldu.

84.dakikada Yenicami’den Hüseyin Sadıklar, altı pasta mükemmel bir pozisyondan yararlanamadı.

Yenicami 90.dakikada golü buldu. Bu dakikada Küçük Kaymaklı ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde, Küçük Kaymaklı’dan Mustafa Arnavut’un eline top çarpması sonucu orta hakem Timur Ercan Bodi, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Halil Turan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek maçın skorunu belirledi.

Siyah beyazlılar, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75