banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Yenicami’nin kalesi 20 yıl garantide’’
banner98

 



       


        Süper Lig’in Lefkoşa ekibi Yenicami Ağdelen Kulübü son yıllarda alt yapıdan yetiştirdiği kalecileriyle dikkat çekiyor. Son 2 sezondur takımın kalesini koruyan 24 yaşındaki Yusuf Yontar’ın yanı sıra, geçtiğimiz sezon A takım kadrosuna alınan 18 yaşındaki Ozan Moroğlu da geleceğin kalecisi olarak görülüyor.


‘’Ozan gelecek vaad eden bir kaleci’’

         Arenasporkolik’e genç kaleciler hakkında konuşan Yenicami Ağdelen Kulübü kaleci antrenörü İlhan Arcın, ‘’Ozan gerçekten gelecek vaad eden bir kaleci. Kendisini mental olarak da hazırlamaya çalışıyorum. Bildiğiniz gibi sezon uzun. Sakatlığı var, cezası var, her an görev gelecekmiş gibi hazır tutmaya çalışıyorum. Yusuf olsun, Ozan olsun antrenmanlarda gerçekten hiç kaytarmadan çalışıyorlar. İkisinden de çok memnunum’’ dedi.


‘’Ağabeyini örnek alıyor’’

       Konuşmasına devam eden Arcın, ‘’Ozan ağabeyi Yusuf’u örnek alıyor. Bana göre Ozan da artık A takım forması giyebilir ancak bilirsiniz bazı gençler bu yükü kaldıramazlar. Özellikle de kaleci olursa. Ben psikolojik olarak da onu hep hazırlamaya çalışıyorum. Kendisi de bu olayın bilincindedir. Yusuf da gerçekten iyi bir kaleci ve performansı artarak devam ediyor. Milli takıma çağırılmamasını pek anlayamadım’’ şeklinde konuştu.


HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75