banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami’den sert eleştiri..!
banner98

 






Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

 ‘KULÜP YÖNETİMLERİ VE TEKNİK ADAMLAR KENDİNİ GELİŞTİRMESİ GEREKİR’

Kulübümüz son yedi yıldır özkaynak çalışmalarına önem vermiştir. Bu doğrultuda gerek fiziki gerekse de insana olan yatırımlarını artırmış, bunu yaparken de Kıbrıs Türk futbolunun gerçek anlamda ileriye gidebilmesini hedeflemiştir.

Bilindiği üzere takımınız 2016- 2017 sezonunun ilk devresini en yakın rakibinin 9 puan önünde tamamlamıştır.  Ligin ilk yarısına baktığımızda takımımızın başarılı bir performans sergilediği gerçektir. Ancak ligin başında da vurguladığımız gibi esas hedefimiz şampiyonluktur ve ancak bu hedefe ulaşınca sezonumuzu tam başarı olarak niteleyebileceğiz.

Lider konumunda olan bir takım ve kulüp için doğal olarak spor basınımızda çeşitli haber ve yorumlar yayınlanmaktadır. Bunların tarafsız ve objektif olmaları dileğimizdir. Ancak düşünce ve söz özgürlüğü olan ülkemizde bazı kişilerin de yanlı haber veya yorumlar yayınlaması hoş olmasa da beklenen bir olaydır. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın bu güne kadar ortaya koyduğu performans ve emeğe saygı duyulmasını bekliyoruz.

Kulüp yöneticileri ise yaptıkları açıklamalarda sorumluluklarının bilincinde ve genelde Kıbrıs Türk futboluna özelde kendi takımlarına pozitif yansıyacak açıklamalar yapmalıdırlar. Her kulüp, yönetici ve teknik adam futbolculardan beklendiği gibi kendilerini geliştirmelidir. Atılan adımlar ve yayınlanan basın bildirileri de bunu yansıtmalıdır.

‘Yöneticiden talihsiz açıklama’

Basından takip ettiğimiz gibi Yenicami takımının maçlarında aleyhine hiçbir hakem hatası yapılmadığını kesin bir dille ifade eden ve bununla gazete manşetlerine çıkan bir yöneticinin talihsiz bir açıklaması olmuştur. Öncelikle böylesine bir iddianın söylenebilmesi için kişinin Yenicami’nin tüm maçlarını detaylı olarak seyretmesi ve net olarak tüm hakem kararlarını tartışacak derecede görüntüye ulaşabilmesi gerekir. Buna ek olarakinsanların her zaman hata yapabileceği gerçeğinden hareket edersek hatasız hakemlerin federasyon bünyemizde bulunması dünyada bir ilk olabilecek bir olaydır.

‘Teknik adamdan talihsiz açıklama’

Yine basından haberdar olduğumuz Yenicami ile ilgli başka bir talihsiz söylem de sezonun ilk yarısında oynadığı 15 maçta 38 puan alan takımımızın bunu şans eseri gerçekleştirdiği iddiasıydı.  İlk yarıyı lider bitirmekle beraber diğer takımların ikinci yarıda daha da iyi bir performans göstermeleri olasılığı bir gerçekken bir teknik adamın başarımızı kendi takımına örnek göstermesini beklerdik. Yenicami’nin tamamen şans eseri bulunduğu yere geldiğini iddia etmenin hem gerçeklerden kaçmak hem de yanlış teşhis olduğuna inanıyoruz.

 

Süper Lig’in ikinci yarısının iyi futbolun oynandığı, maç sonuçlarının hakem hatası veya şans eseri değil kazanmayı hak eden takımların kazandığı bir şekilde geçmesini dileriz.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75