banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami zirve aşkına..! (1-0)
banner98

 





YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek- Hakan Ünal- Ferhat Tuna

YENİCAMİ: Yusuf- Erbay- Adil- H.Sadıklar - Hascan-Ünal-Musa (M.Altın dk.70)- H.Turan- Emre (Mustafa dk.57)- Orji Promise- Gueye Ousmane (Zihni dk.77)

CİHANGİR: Özgür- Ertan-Yannick- Fırat- Mete (Hüseyin dk.85)- H.Yaınses- İsmet- Mikail-Umut- Ümit- Amodou

GOL: Dk.43 H.Turan (Yenicami)

 

13. dakikada gelişen Cihangir atağında Mete, Amodou’nun pasında kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin üzerine vurarak takımını golden etmiş oldu.

27. dakikadaki Yenicami atağında Orji Promise ceza alanının hemen dışından çok sert vurdu, kaleci Özgür topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

43. dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada Musa’nın sağdan güzel ortasında çok iyi yükselen H.Turan kafa ile topu ağlara yollayarak takımını Cihangir karşısında 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada Amodou’nun pasında Mete’nin ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top çok az farkla dışarı gitti.

62. dakikada yine Yannick sağdan ortasında Amodou’kafa ile topu Mete’nin önüne bıraktı. Ancak Mete altı pas içinden yaptığı kafa vuruşunda topu dışarı attı.

78. dakikada ani gelişen Yenicami atağında Orji Promise kaleci ile karı karıya kalmasına rağmen vuruşunda kaleci Özgür aykları ile topu uzaklaştırdı.

90+3’ncü dakikada Cihangir’den Ümit rakip ceza alanına girdiği anda sert vurdu top kaleci Yusuf’ta kaldı.

Az sonra maç da Yenicami’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 4-1 kazandı.    


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75