banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami, Kartepe'de 3 yabancı deniyor..!
banner98

 




         Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren şampiyonluk adaylarından Yenicami, kampın 3.gününü geride bırakırken 3 de yabancı oyuncu deniyor. Forvet, kanat ve ofansif orta saha özelliği olan 3 oyuncu siyah beyazlıların antrenmanlarına inmeye başladı.

Peter, Adams ve Jalo deneniyor

         Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen başkentin siyah beyazlı ekibi Yenicami’de sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürerken, kartal kadrosuna katmak için 3 yabancı oyuncuyu denemeye aldı. Kanat olan Peter, forvet Adams ve ofansif orta saha özelliği olan Jalo takımla birlikte idmanlara inmeye başladı. Teknik heyetin kamp sonuna kadar oyuncuları deneyeceği ve kararını vereceği öğrenildi.


‘’Profesyonel şekilde hazırlanıyoruz’’

       Spor servisine Kartepe Kampı’nı değerlendiren YAK Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ‘’Kampa Salı günü geldik ve Pazar günü kamp sona erecek. Kamp süresince 9 idman ve 2 hazırlık maçı ile birlikte toplamda 11 kez çalışacağız. Buradaki iklimin ülkemize oranla daha iyi olması antrenmanlarımızı daha verimli geçirmemizi sağlıyor. Burada profesyonel bir şekilde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz, beslenmemizi yapıyoruz. 3 yabancı kaliteli oyuncu deniyoruz. Kamp sonuna kadar bu oyuncularla ilgili kararımızı vereceğiz. Kendi yabancı oyuncumuz John’u vize probleminden dolayı kampa getiremedik. Kamptan sonra Kıbrıs’ta 4 hazırlık maçımız daha olacak. Hazırlık sürecinin sonuna geliyoruz. En iyi şekilde hazır hale gelerek Yalova maçına odaklanacağız’’ şeklinde konuştu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75