banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami Federasyonun Kuralına Takıldı..! Kaleci Ercan Geri Transfer Edildi..!
banner98

 


Hafta sonu başlayacak olan 2017-2018 Futbol sezonu öncesi kadro bildirimlerinde sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Futbol Federasyonunun yeni aldığı karar sonrası U21'de oynayan oyuncu aynı hafta aynı gün A takım kadrosuna çıkamaz kararı sonrası Yenicami zora girdi.

Yeni sezonda genç kaleci İdris'i yedek oturtmayı planlayan siyah beyazlı ekip Futbol Federasyonun aldığı karar sonsrası Mesarya Spora sattığı kalecisi Ercan Devecioğlu'nu kiralık olarak Ocak ayına kadar kadrosuna kattı.

Yenicami böylece 1 ay önce bonservisli olarak verdiği kaleciyi 1 ay sonra kiralık olarak yeniden kadrosuna kattı. Bu transferle İdris U21 takımında forma giymeye devam edecek. Ercan siyah beyazlı ekiple antremanlara başladı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75