banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeniboğaziçi'nde Başkan Mehmet Fahlioğluları..!
banner98

Genel kurulda divan başkanlığını Kemal Köseoğlu sekreterliklerini Fikri Kuşaf ve İbrahim Diran gerçekleştirdi.

Faaliyet ve mali raporların okunarak onaya sunulmasının ardından kulüp tüzüğü değişikliği de onaya sunuldu. Tüzükte 1 yıl olan başkanlık süresi yeni Kabul edilen tüzükle birlikte 3 yıla çıkarıldı.

Genel kurulda başkanlığa tek aday olan mevcut başkan Mehmet Fahlioğluları tüm üyelerin oyunu alarak 3 yıllığına yeniboğaziçi kulüp başkanlığına seçildi.

Başkan fahlioğluları ise yaptığı konuşmada “Kısıtlı pandemi döneminde Yaptıklarımız bu yeni dönemde yapacaklarımızın teminatıdır” Dedi.

Başkanların görev süresinin uzun olması projelerini ve yapmak istediklerini daha iyi yapma fırsatı olarak gördüğünü söyleyen Fahlioğluları spor kulüplerinin amacının sağlıklı nesiller yetiştirmek ve bölge gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu ve bunun faydasını gördüklerini söyledi.

Genel kurula katılan Belediye başkanı Mustafa zurnacılar ise yaptığı konuşmada “Spor kulüpleri bizler için bir temsiliyettir. Bugün spor kulüpleri başkan bulamazken Yeniboğaziçi kulübünün tüzük değiştirerek 1 yıl olan başkanlık süresini 3 yıla çıkarması ve Mehmet Fahlioğlularının bu görevi üstlenmesi taktir edilmesi gerekir” dedi.

Divan başkanı Kemal Köseoğlu ise yaptığı konuşmada “Bölgemizin en büyük ve en eski sivil toplum örgütü olan kulübünüze üyelerimizin ve bölge halkının bundan sonraki süreçte daha fazla destek vermesi şarttır” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75