banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Boğaziçi ruhu geri gelecek..!
banner98

İlk yarının tamamlanmasına beş hafta kala göreve gelen Köseoğlu, zor pozisyon veren bir takım olmayı başarmalarına rağmen, pozisyon bulmakta zorlandıklarının altını çizdi.

“Mücadele gücü yükseldi”

Haber Kıbrıs’a konuşan Vural Köseoğlu, ilk yarının bitimine beş hafta kala göreve geldiğini, küçük dokunuşlarla takımın mücadele gücünü yükselttiklerini söyledi.

Artık az pozisyon veren bir Yeni Boğaziçi izlettiklerini söyleyen Köseoğlu, buna karşın pozisyon bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Bunu ortadan kaldıracak hamlelerle, devre arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Köseoğlu, “Değişim takıma olumlu yansıyacak, buna inanıyorum” dedi.

“Tecrübeyle enerjiyi kaynaştırıyoruz”

Ersoy, Adem, Hasan Aktaş gibi tecrübeli isimlerin takıma ciddi katkı sağladığını söyleyen genç teknik adam Köseoğlu, şöyle devam etti:

“Tecrübeli oyuncuların dışında yaş ortalaması genç bir takıma sahibiz. Ligin ikinci yarısında daha çok gol pozisyonuna giren bir takım arzuluyoruz.

Bununla birlikte takıma üçüncü bölgede katkı yapacak Türkiye’den Cesur Daldal’ı ve MTG’den Hasan Buke’yi transfer ettik. Bir de Dumlupınar’dan sol bek Anıl’ı kadromuza kattık.

Uzun yıllar altyapıda görev yaptım. Bununla birlikte asıl hedefimiz kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımızı A takıma monte edip özlenen Yeni Boğaziçi ruhunu geri getirmek

İkinci yarıda hedefimiz play- out’un dışında kalmak ve genç yetenekleri takımımıza kazandırmaktır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75