banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Boğaziçi'nden, Dipkarpaz'a Kınama..!
banner98

Yeni Boğaziçi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bugün oynanan maçta yaşananları kınadı.

1933 yılında Kıbrıs’ın güneyinde kurulan kulübümüz Kıbrıs’ın en eski kulüplerindendir 87 yıllık tarihimize birçok başarı sığdırmış olup süper ligden alt liglere birçok başarı yakalarken Kıbrıs’taki tüm futbol kulüpleri ile dost ve kardeşçe yüzlerce kez maça çıktık.

Bugün yaşananları Kıbrıs Türk futbolu adına şiddetle kınıyoruz.

Ligin ilk devresinde sahamızda karşılaştığımız Dipkarpaz takımını maç yemeği ile karşılayıp en üst seviyede misafir ettik. Buna karşılık bugün sahada yaşanan akıl almaz küfürlere ve tacizlere maruz kalmamız ülke sporuna yapılan bir ayıptır.

sporcularımıza ve birçok bayan taraftarımızın da bulunduğu bir ortamda ağza alınmayacak küfürler savuran sözde futbolcu 14 numaralı Salih Dağ’ı yaşananlara çanak tutan ve kulübümüzü geçtiğimiz hafta rakipleri Serdarlı’ya maçı sattığımızı açık açık öne sürerek ,kendilerini akil almayacak şekilde hâkli göstermeye çalışan Kerem başkanlarını ve taraftarlarının maç boyunca hakeme ve futbolcularımıza bu sahadan ölünüz çıkacak ,ayaklarınızı kıracağız seklindeki tehdit dolu cümleler kurarak tehtitleri bu camiaya ve kişilere hiç yakışmadı.

Maç oynanırken sahaya giren taraftarları şiddetle kınarken tüm bunları görmezden gelmeyi tercih eden ve sadece sadece 6 polisle emniyeti sağlamaya çalışan emniyet görevlilerinin düştüğü durumu da hayretler içinde izledik.

Bu hakemler saha komiseri ve gözlemci aracılığıyla futbol federasyonunun bu konuyu iyice gözden geçirip gerekeni yapmasını diliyoruz.

Hocalarımıza sporcularımıza ve taraftarlarımıza ağza alınmayacak küfürler edenleri şiddetle kınıyor futbolun bir spor olduğunu hatırlatıp hakemleri gözlemcileri ve federasyonu göreve davet ediyoruz…

Formun Üstü

Formun Altı

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75