banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Bir Golcü Doğuyor..!
banner98

Spor servisi muhabirlerimizden Necmi Usal, namağlup şampiyon olan Türk Ocağı Limasol U21 Takımının golcü ismi olan, aynı zamanda ligi gol kralı olarak tamamlayan Cevdet Alıcı ile röportaj gerçekleştirdi.

61 gol kaydetti

1999 doğumlu olan Cevdet Alıcı, çıktığı 29 karşılaşmada 61 gol kaydederek en yakın takipçisi olan DTB futbolcusu Arda Eren Metin’in 9 gol önünde gol kralı olmayı başardı. Cevdet aynı zamanda bu sezon dört de A takım maçında görev alarak 1 asist yaptı.

Doğan maçlarını unutamam

Golcü futbolcu Cevdet, bu sezon unutamadığı maçlar sorusuna DTB karşılaşmaları ile cevap verdi. Cevdet; ‘’DTB ile oynadığımız maçlar benim için unutulmazdı. Hem maçın öneminden dolayı, hem de elde ettiğimiz önemli galibiyetlerden dolayı bu maçlar kolayına hafızalardan silinmeyecek. İlk maçta 3 gol atmıştım ve 3-0 kazanmıştık. İkinci maçta ise 2-0 geriye düştüğümüz maçta ilk golü attım ve 4-3 kazanarak şampiyonluk adına önemli galibiyetler aldık. Mağusa Türk Gücü deplasmanında da 2-1 geriden gelerek elde ettiğimiz 3-2’lik galibiyet şampiyonluğun habercisiydi’’ dedi.

‘’Hedefi geçtiğimiz sezonki YAK maçında koyduk’’

Tüm rekorları kırmalarından dolayı elde ettikleri şampiyonluğun önemine de değinen genç futbolcu, ‘’Şampiyonluk hedefini geçtiğimiz sezonun son maçı olan ve 1-0 kaybettiğimiz Yenicami maçı sonrasında koyduk. Bayram hocamız önümüzdeki sezon 5 Mayıs’ta şampiyon olacağımızı söyledi ancak biz daha erken şampiyon olduk’’ şeklinde konuştu.

‘’Forvet yoktu, oynadım’’

Esas mevkisinin orta saha olduğunu dile getiren Cevdet, ‘’Sezon başında forvet bölgesinde sıkıntı yaşıyorduk. Bayram hocamız beni forvette kullanabileceğini söyledi ve forvete geçtim. İlk hafta Doğan ve ikinci hafta BÜY karşılaşmalarında hat-trick yapınca hedefimi gol krallığı olarak belirledim ve bunu da başardığım için çok mutluyum. Tüm arkadaşlarıma beni destekledikleri için teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. Şampiyonluğun kolay gelmediğini de söyleyen Cevdet, ‘’Takımda kardeşlik üst seviyedeydi. Bayram hocamızın, Coşkun abimizin ve Münüse ablamızın hakkı ödenmez. Hedefimiz doğrultusunda, sevgi ve saygı çerçevesinde çalışarak haklı bir şampiyonluk elde ettik’’ dedi.

‘’Sırada kupa var’’

Cumartesi günü Ahmed Sami Topcan Kupası’nda U21 Birinci Lig Şampiyonu Yonpaş Dumlupınar ile karşılaşacaklarına da değinen Cevdet, ‘’Bizim için sezon henüz bitmedi. Antrenmanlarımıza aynı şekilde devam ediyoruz. Dumlupınar saygı duyduğumuz bir takım. Zor ve keyifli bir maç olacak. Daha önce Mağusa Türk Gücü’nü 2-1 mağlup ederek Ahmed Sami Topcan Kupası’nı kazanmıştık. Hedefimiz bu kupayı da müzemize götürerek tatile çıkmak’’ dedi.

‘’A takımda kalıcı olmak istiyorum’’

Son olarak önümüzdeki sezon için görüşlerini aktaran Cevdet Alıcı, ‘’Genç takım defteri benim için Cumartesi günü kapanacak. Hedefim artık A takımda kalıcı olmak. Türk Ocağı’nda olmasa bile kendimi geliştirmem adına önümüzdeki sezonu başka bir ekibin A takımında geçirmeliyim. Kendime güveniyorum. Çalışmalarımın karşılığını alacağım’’ diyerek sözlerini noktaladı.

RÖPORTAJ: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Yeni Bir Golcü Doğuyor..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75