banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ’nün Yabancıları geldi..!
banner98




NCAA1 takımlarından Boise State’de başarılı bir performans sergileyen 28 yaşındaki sporcunun 5 yıllık Avrupa tecrübesi de var. En son Güney Kıbrıs’ta AEK Larnaka’nın ligde finale kalması ve kupayı kazanması için katkı koyan oyuncu hem hücum hem de savunması ile dikkat çekiyor.

 

Antrenör Halit Kıryağdı

Lashard ve Nenad ‘ın  gelmesiyle yabancı oyuncu transferlerimizi tamamlamış olduk. Uzun süredir transferleri için emek harcadığımız oyuncuları takımımıza kattığımız için çok mutluyum. Geçen sezon  Lashard’ın oyununu canlı izleme fırsatı da bulduğum La’shard’ın yüksek bir oyun zekâsı ve mücadeleci bir savunması var. Karakteri ve çalışkanlığı ile ilgili de iyi  bir referansa sahip. Her iki oyuncunun da  bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

 

La’shard Anderson

Kıbrıs’a geri döndüğüm ve yeni bir ligde tekrardan şampiyonluk kazanmak için mücadele edeceğim için çok heyecanlıyım. Yeteneklerimle takımı daha yüksek bir seviyeye çıkaracağıma inanıyorum. Kıbrıs her zaman kendimi rahat hissettiğim bir yer olmuştur. Yakın Doğu ailesine katıldığım için mutluyum.

 

Nenad Misanovic

Yakın Doğu Üniversitesi katılacağım için çok heyecanlıyım. Kulüp ile ilgili çok güzel şeyler duydum. Her zaman şampiyonluk için mücadele eden şampiyon bir takıma geldiğimi biliyorum ve bu beni daha çok motive ediyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75