banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ'de Spor Duruyor..!
banner98

Ülkenin en köklü camialarından olan, spor faaliyetlerini tam 30 yıldır birçok branşta başarı ile sürdüren, müzesinde sayısız kupa ve başarı bulunduran, geçmiş yıllarda kurduğu Kadın basketbol takımı ile Avrupa’yı kasıp kavuran ve Müzesinde Avrupa Kupası, Türkiye Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası bulunduran Yakın Doğu Üniversitesi, radikal bir karar almanın eşiğine geldi. Dün gündeme bomba gibi düşen YDÜ tüm spor faaliyetlerini kapatıyor haberi, spor kamuoyunu fazlası üzerken, YDÜ’nün kararı bir kez daha gözden geçirmesi gerektiğini savunuluyor. Alınan bilgilere göre, pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara rağmen ayakta durma mücadelesi veren ve bünyesinde yüzlerce burslu sporcusu bulunan, birçok branşta faaliyet göstermesine rağmen hiçbir katkı ve destek görmemesi, böyle bir radikal kararın alınmasında başrol oynadığı öğrenildi.

Gözler Prof Dr İrfan Günsel’de

Alınan bilgilere göre, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Prof Dr İrfan Günsel’in bu kararı üzülerek de olsa almak zorunda olduğu öğrenilirken, bu kararın değişip değiştirmeyeceği ise merak konusu ve gözler son sözü söyleyecek olan Prof Dr İrfan Günsel’e çevrildi. 30 yıldır bünyesinde yüzlerce sporcuya burs veren, gençliğe sahip çıkıp onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan, ülkenin spordaki lokomotif camiası YDÜ’nun bu karardan vazgeçilmesi arzusunda olduğu da gelen bilgiler arasında.

Yüzlerce Sporcu Boşta Kalacak

Basketbol, Voleybol, Hentbol, Atletizm, Güreş, Masa Tenisi, Satranç, Yüzme, Bisiklet, Darts vs gibi branşlarında hem kadınlarda hem de erkeklerde kulüp bazında faaliyet gösteren ve yüzlerce sporcusu bulunan YDÜ’nün bu kararı alması halinde, birçok sporcu boşta kalacak ve belki de birçok sporcu tahsil hayatına bile devam edemeyecek.

banner116
Anahtar Kelimeler:
YDÜde Spor Duruyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75