banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Y.Boğaziçi’nde Şerifoğlu görevde..!
banner98

 





          Kulüp lokalinde gerçekleştirilen toplantıya eski teknik direktör Bülent Aytaç’ta katılırken dostça veda etti.


Yeni Boğaziçi Başkanı Erkan Sezerli toplantıda yaptığı açıklamada değişiklik kararını kendilerinin istememesine rağmen Bülent Aytaç’tan geldiğini ve takıma bir kan değişikliği yaratmak için karşılıklı görüşüp yolların ayrıldığını söyledi.


 Görevi bırakma kararı alan Bülent Aytaç bu talebi kendisinin takımın bir kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu düşündüğü için verdiğini söylerken takımla ilgili geçen 4 ay içinde hiçbir problemin olmadığı ve bugün Eralp hoca ile olacak toplantıya katılmasının da kendisinin istediğini söyledi.


Teknik direktör Eralp Şerifoğlu toplantıda yaptığı konuşmada Bülent Aytaç’a görevi bırakmamasını söylediğini fakat insanların bazen farklı yollar arar ve böyle ayrılıklar yaşanır. Bülent hoca ile de bilgi alarak takımda var olan problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyen Eralp Şerifoğlu takıma birlik olmaları gerektiği vurgusunu yaptı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75