banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yasin Kurt;  "Sahalara Dönmeyi Konuşmak Bile Heyecanlandırıyor..!"
banner98

Spor servisi olarak lider Mağusa Türk Gücü'nün deneyimli futbolcusu ve takım kaptanı Yasin Kurt'a Mayıs gibi antrenmanların, Haziran ortasında ise maçların başlayacağının varsayılması halinde kendilerini nasıl bir süreç beklediğini sorduk. Yasin Kurt'un açıklamaları şöyle;

"Futbolu o kadar çok özledik ki, Mayıs ayında antrenmanların başlayabilecek olmasının konuşulması bile heyecanlanmamıza neden oldu. Öncelikle bu içinde bulunduğumuz durumdan en sağlıklı ve en az hasarla çıkabilmek en büyük temennimiz. Şanslıyız ki Kıbrıs gibi bir memlekette yaşıyoruz.

Bu virüsü en başından bugüne kadar diğer ülkelere göre çok daha az hissettik ve umarım başka vaka çıkmaz. Takımları ve sporcuları minimum 3 haftalık sıkı bir hazırlık dönemi bekleyeceği kesin. Psikolojik olarak ilk 1 haftayı sakatlanma, yitirdiğimiz kondisyon ve gücü geri kazanma adına biraz etkilenebileceğimizi ama hissettiğimiz özlemle de bunu aşabileceğimizi düşünüyorum.

Sporcu sağlığıyla ilgili alınacak tedbirler, sağlanacak olanaklar açısından Sağlık Bakanlığımıza ve Futbol Federasyonumuza güvenimiz tamdır. Bizler onların evlatlarıyız, kim evlatlarının sağlığını riske atacak bir ortamda spor yapmasına rıza verir ki?

Türk toplumu hem kurumlar hem de bireyler olarak zor zamanlarda kenetlenebildiğini tarih boyunca defalarca kez ispatlamış bir toplumdur. O yüzden zamanı geldiğinde herkesin elini taşın altına koyacağından yana şüphem yok. Özlenen ve beklenen günlerin yakın olduğuna yürekten inanıyorum.

Kendimizi en mutlu hissettiğimiz yer olan sahalara, gerekli koşullar oluştuğunda bir an önce dönme temennisindeyiz".

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75