banner108
Öne Çıkanlar Taekwondoda Mukavemet Müsabakaları Yapıldı.. En fazla atan ve gol yemeyen BAF..! Olguner 1.Lige Yükselme Finali 5 Nisan Cuma Akşamı Atatürkte.. Alt Liglerde Sınav Arası..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yaşı küçük, faydası büyük..!
banner98

 



Başkent ekibi Küçük Kaymaklı’da son haftalarda alınan seri galibiyetler sonrasında keyifler yerine gelirken, oynanan güzel futbol da taraftarın beğenisini topluyor.

Yeşil siyahlıların alt yapısından yetişen ve bu sezon A takıma yükselerek takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına giren 1998 doğumlu savunma oyuncusu Berkem Nurdal, futbol severlerin beğenisini kazandı.

Genç oyuncu son haftalardaki başarılı performansını geçtiğimiz gün oynanan Binatlı maçında da sergiledi. Berkem, savunmanın her bölgesinde de görev alabilme özelliğine sahip bir görüntü çizerken, gelecekte adından daha da güzel bahsettireceğe benziyor.


HABER VE FOTOĞRAF: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75