banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yarköy Zorlu Dönemeçte..!
banner98

Antrenör Kürşat Özer yönetimindeki Yarköy ligin ilk maçında deplasmanda Ardahan’ı 2-0 mağlup ederek lige iyibir başlangıç yaparken, Yeni Erenköy’ü, Ergazi’yi, Bafra’yı aynı sonuçlarla 3-1 mağlup ederek namağlup puan farkı ile liderliğini sürdürüyor.

İlk devrenin son karşılaşmasında takipçisi Kumyalı deplasmanına gidecek olan Yarköy maçı kazanarak devreyi lider olarak tamamlanmanın hesapları yapılıyor. Ligde geride kalan ödrt hafta sonunda namağlup iki takımın mücadele edeceği ve zirve açısından son derece önem taşıyan karşılaşma öncesinde Yarköy’de hafta başından beri sürdürülen çalışmalar tamamlanırken, önemli karşılaşmada hata yapmak istiyor.

Kumyalı ile zirve yarışı içerisinde olan Yarköy’de tüm hesaplar kazanma üzerine kurulurken, maçı kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkararak devreyi lider tamamlamak istiyor. Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.ligde 6.grupta namağlup lider olan Yarköy deplasmanda namağlup ikinci sırada bulunan takipçisi Kumyalı ile 19 Mayıs Pazar günü saat 17:00 de Mehmetçik stadında karşı karşıya gelecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75