banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yarköy, Yamuk dedi..!
banner98
 




Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurul’da divan başkanlığını Çağlar Kardağ, sekreterliği ise Ali Tekkanat yaptı. Genel kurul’da faaliyet ve mali rapor başkan Muharrem Yamuk tarafından okunarak aklandı. Genel kurula tek aday olarak giren başkan Muharrem Yamuk üyelerden aldığı onayla Kulüp başkanlığına getirildi. Yarköy Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk, yeni dönemde yönetimdeki arkadaşları ile birlikte kulübe hizmet etmeye çalışacaklarını belirterek, kulübü yaşatmak için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Yeni dönemde çok önemli projeleri olduğunu açıklayan başkan Muharrem Yamuk, 260 metre karelik futbol sahasının da yer aldığı alan içerisine kulüp binası, soyunma odaları, hakem odası, kongre salonu yapımı için kaynağın hazır olduğunu ve yakın zamanda başlayacaklarının müjdesini verdi. Futbol sahasının zemini düzenlenmiş, telleme ve yenileme çalışmalarına başladıklarını söyleyen başkan Muharrem Yamuk başlayacak olan BTM (Bölgeler Terfi Müsabakaları) maçlarına yetiştirilmeye çalışılıyor dedi. Yarköy Spor Kulübü başkan Muharrem Yamuk, yeni dönemde de göreve talip olarak, yarım kalan işleri tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi. Muharrem Yamuk başkanlığında çalışacağı yeni yönetim kurulunu da belirledi.

Başkan Yardımcısı Çağlar Karadağ, Sekreter Ali Tekkanat, Veznedar Mürsel Şen, Spor İşleri Sorumlusu İsmail Yıldırım, Spor Alanları-Malzeme Sorumlusu Cansever Kaymakcı, Emir Dolu, Basın Halkla İlişkiler Kültür Sorumlusu Mustafa Usuluer, Faal Üyeler Şerif Dolu, Veysel Kaymakcı, Abdullah kaymakcı, Savaş Dolu, Hasan Tuncer

Disipilin Kurulu Şerif Dolu, Ali Tekkanat, İsmail Yırldırım

Denetlemem Kurulu Mürsel Şen, Çağlar Kardağ.

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75