banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova'mızı Küme Düşürme Operasyonu İçindeler..!
banner98
 



Kulüp üzerinde oynanan oyunları bozmak için camiaya ve taraftara takıma sahip çıkmak için çağrıda bulunulurken şu ifadeler kullanıldı:


"Yalova Taraftarları ve Futbolcularına Çağrı; Yalova - Türk Ocağı Kupa Finali Sonrası Hak etmediğimiz halde "10 Maçlık Saha Kapatma Cezası" verildi. Ve YALOVA'yı küme düşürme operasyonu başlamış oldu.

Bu sezon başından itibaren hakemlerin YALOVA'ya karşı art niyetli kararları aşikar hale gelmiştir. Ve ne gariptir ki bu hakemler asla cezalandırılmıyor. Üstelik iyi puan alıyorlar. Biz YALOVA CAMİASI olarak, bu olaylara sessiz kalmayacağımızı, hakkımızı aramaktan vazgeçmeyeceğimizi göstermemiz gerekmektedir. Aksi taktirde üstümüze oynanan oyunlar başarılı olacaktır.

Bu oyunu bozmak için taraftarımıza düşen görev; maç nerede isterse olsun, destek için tribünde olmaktır. Takımı yalnız bırakmamaktır. Bu oyunu oynayanlara koz vermeden, sadece YALOVA için tezahürat etmektir. Ful tribünler ile... Başka YALOVA yok !! Bu oyunu bozmak için futbolcularımıza düşen görev; saha dışı olayları düşünmeden, mücadele etmek, hakemle uğraşmamak ve maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapmaktır.

SAVAŞIN !! ONLARA BİZİM KİM OLDUĞUMUZU GÖSTERİN"

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75