banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova’da Hocalar Umutlu…!
banner98

 





Yürekli: ‘’Dostça bir havada geçmesini diliyorum’’

 

Binatlı karşılaşmasının beklenenin aksine dostça ve centilmence bir havada geçmesini istediğini belirten Yürekli ‘’Her  maça tek tek bakıyoruz ancak kupadaki gibi ligde de galip gelip alttan orta sıralara geldiğimiz şu günlerde çıkışımızı sürdürüp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Maçın centilmence ve dostça bir havada geçmesini diliyorum, umarım bu konuda her 2 takımın taraftarları ve futbolcuları da kendine yakışanı yapar. Erdinç 4 sarılı, Mehmet Kum ve Erkan sakat olmaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Ancak takımımıza inancım sonsuz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

Kolcu: ‘’Bu kadar seri maç oynamak kolay değil’’

 

Lig ve kupa maçlarının temposunun zorluğuna dikkat çeken Kolcu ‘’Önce Pazar günü oynadığımız Dumlupınar maçı ardından hemen 3 gün sonra Binatlı ile oynamamız itibariyle takımımın sergilediği performansdan dolayı çok memnunum. Çünkü bizim seviyemizde bu kadar seri maçlar oynamak kolay bir iş değil. Bundan 2 gün sonra da Binatlı ile tekrardan oynayacağız. Kupa maçını kazanmak bizim için çok önemliydi, artık kupayı 1 ay sonra düşünebiliriz. Şuan lig maçına odaklanmış durumdayız, Buğra’nın dönüşü ile birlikte elimizdeki alternatifler çoğaldı. Binatlı ligdeki durumunda dolayı stresli bir durumda olacak ve mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Bizde ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ve bunun için çalışacağız.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75