banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova Süper Lig Kapısında..!
banner98

 





       Puanların yarısının taşındığı play-off maçlarına Yalova en avantajlı takım olarak giriyor. Süper Ligin kapısını aralyıp içeri girmek için tek adımı kalan Sarı-lacivertliler, play-off’un ilk maçında bugün Girne Halk Evi karşısında galip gelmesi durumunda diğer iki maçı beklemeden adını Süper Lige yazdıran üçüncü ekip olacak.

Sezonu 53 puanla tamamlayan, bu puanların yarısıyla play-off’lara 27 puanla ve büyük bir avantajla giren Yalova, diğer rakipleri Denizli, Girne Halk Evi ve Baf Ülkü Yurdu’na karşı çok üstün durumda bulunuyor.

Sarı Lacivertli ekip bugün kazanıp işi bitirmek isterken yeniden süper lige dönmenin heyecanı camiada hat safhada. Bugün Başkente akın edecek olan Yalova taraftarı Bostancı’ya süper lig bileti ile dönmek istiyor.

Ligi 43 puanla tamamlayan ve play-off’lara Yalova’nın ardından ikinci avantajlı takım olarak 22 puanla başlayacak Denizli, play-off ilk maçında karşılaşacağı Baf Ülkü Yurdu’nu yenerek son iki maça büyük bir avantajla girmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde flaş bir sezon yaşayan Denizli alacağı galibiyetin büyük önem taşıdığının farkında. Tarihinde ilk kez Süper lige yükselme şansı yakalan Denizli bu fırsatı geri çevirmek istemiyor.

Play-off’lara 21 puanla başlayacak olan Girne Halk Evi ile 19 puanla başlayacak olan Baf Ülkü Yurdu’nun Yalova ve Denizli’ye karşı mutlak kazanıp avantajı lehine çevirmesi gerekiyor.

İlk devrenin lider takımı GHE son 3 haftada yeniden toparlanarak Play-offa kalırken BÜY düşme potasından çıkış yakalayarak play-off’a kaldı. Her iki takımda Süper lige çıkmayı çok istiyor.


 

Puan Durumu

1-Yalova                   27 puan
2-Denizli                   22 puan
3-Girne Halk Evi     21 puan
4-Baf Ülkü Yurdu   19 puan

 

Play-off 1.maçları:

8 Mayıs Pazar:
Lefkoşa ŞHt. Ruso: Yalova-Girne Halk Evi
Girne 20 Temmuz: Denizli-Baf Ülkü Yurdu


Play-off 2.maçları:

11 Mayıs Çarşamba:
Yalova-Baf Ülkü Yurdu
Denizli-Girne Halk Evi


Play-off 3.maçları:

15 Mayıs Pazar:
Yalova-Denizli
Girne Halk Evi-Baf Ülkü Yurdu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75