banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova Komadan Çıktı..! (3-1)
banner98

 





STAT: Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Sertan Alkın, Ali Karahasan.

YALOVA: İrfan Özbay, Oliver Vehe Sunday, Buğra Barın (Tufan Gencay), Reşat Nazlı, Mithat Küçükakaçalı, Selçuk Dilik (Erkan Gezici), Veli Avcı, Onyehachi Akafor, Yusuf Özbahar, Ali Özbahar (Ulaş Candanal), Adseman Pembee Kwame.

GENÇLİK GÜCÜ: Çağatay Gürler, Agit Altan (Sergin Dağ), Hüseyin Taşçı, William Owusu Kwah (Ahmet Can Tokmak), Orhan Çokbekler, Gökhan Özer, Ali Akbulut, Özcan Saygı (Zeeb Choudhry), Hascan Kırmaz, Debola Daniel Ogun Seye, Hakan Karacaoğlu.

GOLLER: Dk: 45+2 ve dk89 (Penatlıdan) Onyehachi Akafor, dk:65 Reşat Nazlı (Yalova); dk:31 Özcan Saygı (Gençlik Gücü).

 

21.Dk Hascan’ın sol çaprazdan sert şutunda kaleci İrfan gole izin vermedi.

31.Dk Debola’nın sağdan son çizgiye kadar götürüp geri kestiği topla penaltı noktası üzerinde buluşan Özcan topu ağlara göndermede zorlanmadı, 0-1.

45+1.Dk Yalova’dan Akafor topu kaleci Çağatay’ın üzerinden aşırtmak istedi, ancak başarılı olamadı.

45+2.Dk bu kez Yusuf’un ara pasında topla buluşan Akafor kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yerden bir vuruşla topu Çağatay’ın yanından ağlara gönderdi, 1-1.

50.Dk sağdan gelişen Gençlik Gücü atağında Debola’nın çizginden geri kestiği topa Hascan’ın plase şutunda top sol yandan az farkla oyun alanını terk etti.

65.Dk Yalova’nın kullandığı köşe atığında topu önünde bulan Reşat’ın yakın mesafeden vuruşunda top Gençlik Gücü kale ağlarına gitti,2-1.


70.Dk Gençlik Gücü’nden Hascan’ın topunda topla ceza sahası içerisinde buluşan Debola istediği gibi vuramadı ve takımını mutlak bir golden etti.

89.Dk Ali ile birlikte karşılaşmanın başarılı isimlerinden olan Hüseyin’nin ceza sahası içerisinde Akafor’a hareketini hakem Mehmet Sezener penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını Akafor gole çevirdi, 3-1.

90+3.Dk Debola’nın pasında Orhan’in yakın mesafeden kafa vuruşunda top kaleci İrfan Özbay’ın kucağına gitti. Karşılaşma ev sahibi Yalova’nın 3-1’lik galibiyetinde tamamlandı.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75