banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YALOVA evine döndü..! “SÜPER LİG” (1-0)
banner98

 







Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Ferhat Tuna, Turgay Misk, İhsan Payas

Yalova: İrfan, Ali Özbahar, Azat, Muammer (82’Ali Karayel), Çağan, Mehmet Kanat, Mahmut, Buğra, Yusuf, Serhan (46’Murat Gertik), Mithat

Girne Halk Evi: Burak, Tufan, Talip, Şenol, Salahi (81’Salih Can), Raif, Hasan Sadrazam, Erkan, Serim (46’Yaşar), Yankı, Hüseyin Sarro (57’Özgür Ongun)

Gol : 19’Buğra Barım (Yalova)


K-Pet Birinci Lig’de play off ilk maçında Yalova ile Girne Halk Evi karşı karşıya geldi. Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı lacivertli ekip Yalova, ilk devrede bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı ve play off’ta adını Süper Lige yazdıran ilk takım oldu.


3.dakikada Yalova atağında atılan uzun topta Yusuf, Girne Halk Evi kalecisi Burak’ın hareketi sonrası yerde kaldı, sarı lacivertliler bu pozisyonda penaltı bekledi ancak orta hakem Serkan Durmaz devam kararı verdi.



19.dakikada gelişen Yalova atağında oluşan karambolde ceza sahası üzerinde topla buluşan Buğra Barım’ın mükemmel vuruşu filelere gidince sarı lacivertliler 1-0 öne geçti.



40.dakikada gelişen Yalova atağında soldan Azat’ın orta şut karışımı vuruşunu kaleci Burak kornere çeldi. Bu pozisyondan 1 dakika sonra yine Azat’ın sert vuruşu yan direkten döndü ve ilk devre Yalova’nın 1-0’lık üstünlüğünde sona erdi.



İkinci devreye her iki takım da değişikliklerle başladı. Yalova’da Serhan yerini Murat Gertik’e, Girne Halk Evi’nde ise Serim yerini Yaşar’a bıraktı.



72.dakikada Yankı’nın savunma arkasına pasında Özgür Ongun kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu kaleci İrfan önledi ve GHE mutlak bir golden oldu.



74.dakikada gelişen Yalova atağında maçın yıldız ismi Buğra’nın sert vuruşu yan direkten döndü. 78.dakikada gelişen GHE atağında sağdan Hasan Sadrazam’ın 1-0 mağlup etti ve Süper Lig vizesini alan ilk takım oldu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75