banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yalova 573 Gün Sonra Evine Dönüyor..!
banner98

12 Mayıs 2017 Cuma akşamı Türk Ocağı ile Dr.Fazıl Küçük stadyumunda oynadığı kupa finali sonrası Yalova’nın aldığı ceza gündeme bomba gibi düşmüştü.

Aldığı maç cezasını o dönemden çekmeye başlayan Batı temsilcisine bir ceza ise 5 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Stadyumunda oynanan lig karşılaşması olan Mağusa Türk Gücü maçının sonunda çıkan olaylarda gelmişti.

Tüm bu cezaları veda ettiği süper ligden sonra birinci ligde de çekmeye devam eden Yalova’nın 23 maçlık cezası tamamlanırken tam 573 gün sonra sahasına dönecek olan Yalova’da sahanın isminin de değişmesi gündeme geldi.

Bostancı Fikri Karayel stadyumuna Mayıs 2017’de tarihinde 8-3’lük Değirmenlik galibiyeti ile veda eden Yalova, K-Pet Birinci ligin on birinci haftasında oynayacağı Akova maçını 1 Aralık 2018 Cumartesi günü kendi sahasında oynayacak.

Oynayacağı bu karşılaşma ile 573 günlük hasrete son verecek olan sarı-lacivertli Batı temsilcisinde sahanın isminin de değişmesi gündeme geldi.

Yarın akşam yapılacak olan genel kurul sonrası sahaya Yalova’nın efsane ismi Tahsin Mertekci isminin verilmesi gündemde yer alırken, onaylanması durumunda ise sahanın isminin bu hafta itibariyle değişerek yeni adı ile kapılarının uzun aradan sonra açılması bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75