banner108
Öne Çıkanlar Amadou Samb gol krallığı karıştı…! LTTFF yetkilileri ile buluştu Koop Banka tam destek Bünyamin döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YAK ile Pasha elele..!
banner98

 





İmza töreninde Kulüp Başkanı Kaan Kaner ve Pasha Grup CEO’su Ayhan Ergüven birer konuşma yaptılar.

 

Başkan Kaan Kaner yaptığı konuşmada geçtiğimiz sezonda YAK A2 takımının sponsorluğunu yapan Pasha Grup’un yeni sezon için hem U21/A2 hem de A takımın sponsorluğunu üstlenmesinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

 

“Pasha Grup’a ve Ayhan Bey’e teşekkür ederken sponsorlukların kulüpler için yaşamsal öneme sahip olduklarının bilinci içerisinde olunması gerekir” diyen Kaner hükümet yetkililerinden sponsorluğun geliştirilebilmesi için gerekli yasal düzenlemelerini yapmalarını talep etti.

 

Kaner törende konuşmasının ardından Yenicami’nin yeni sezonda giyeceği Pasha Grup sponsorlu formalarından bir tanesini Ayhan Ergüven’e hediye etti.

 

Pasha Grup CEO’su Ergüven yaptığı konuşmada Yenicami Ağdelen Kulübüne maddi katkıda bulunabildikleri için mutlu olduklarını belirtti. Kıbrıs’ta futbol kulüplerinin dar bütçelerle devam eden bir yapıya sahip olduklarını söyleyen Ergüven “Pasha Grup olarak gençlerimizin spor gibi doğru uğraşlara yönelmesini sağlayan yerli bir kulüp olan Yenicami Ağdelen Kulübüne bu yolda yardımcı olabilmek bir ayrıcalıktır” dedi.

 

Yenicami Başkanı Kaan Kaner ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile kişisel dostluklara sahip olduğunu da belirten Ergüven Baikan Kaner ve yöneticilere teşekkür etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75