banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YAK Akademi’ye Özel Davet..!
banner98

Kulüplerin yapılarının incelenmesi ve seçimi için aylar önce bir komite oluşturan, Eylül ayında başlattığı çalışmaları tamamlayan Altınordu, Türkiye genelinde şimdilik 71 kulübü “Felsefe kardeşliği” çatısı altında topladı. Toplam 200 kulübün bir araya geleceği oluşumun ana sloganını “Geleceğimiz çocuklarımız” olarak belirleyen Altınordu, çocuk sevgisi, saygı, ahlak, fair-play ve süreç odaklılığı ön plana çıkardığı manifestoda futbolun saygınlığına vurgu yaptı.

Bu ilkeleri benimseyen kulüplerin önemli bölümü, hafta sonunda Altınordu’muzun Felsefe Kardeşliği Turnuvası’nda ilk kez bir araya gelecek.Altınordu’nun düzenleyeceği proje içerisinde Yenicami akademisi de yer alacak ve her yaş grubunda turnuvalar düzenlenecek. Yenicami Akademi U-9 oyuncusu Erez, Altınordu takımının daveti üzerine felsefe kardeşliği turnuvasına katılmak üzere Altınoru tesislerinde bulunuyor. 3 gün sürecek turnuvada forma giyecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75