banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yahat: MTG'den gelen teklifi, düşünmeden kabul ettim..!
banner98

 




Mağusa Türk Gücü’nün Mormenekşe’den transfer ettiği genç yetenek Sami Yahat, Mağusa Türk Gücü Gazetesi'ne, futbol hayatının başlangıcından Mağusa Türk Gücü’ne transferine kadar yaşadığı süreci anlattı:

Mağusa Türk Gücü’nün yeni transferi Sami Yahat 7 Haziran 1992 yılında Gazimağusa’da doğdu ve Mormenekşe’de büyüdü. MTG’nin yeni transferi Sami Yahat: ‘’Futbola köyüm olan Mormenekşe’de mahalle aralarında başladım. Daha sonra 14 yaşında Mormenekşe’nin alt yapısına girdim. Henüz 15 yaşındayken A takımın formasını giydim. Yaklaşık 15 sene Mormenekşe’de futbol hayatımı sürdürdüm. Mormenekşe’de birçok başarıya imza attıklarını söyleyen Sami Yahat, 3.Lig’de Genç ve A takım şampiyonluğu, play off şampiyonluğu ve birçok başarıya takım arkadaşlarıyla birlikte imza attığını ve 25 yaşına kadar Mormenekşe’de futbol oynadığı için mutlu olduğunu, dile getirdi.

Mağusa Türk Gücü’nden teklif geldiğinde, hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Sami Yahat: ‘’Öncelikle eski kulübüm olan Mormenekşe’ye transferimde bana kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. Burada onların gurur duyacağı bir futbolcu olmak için çok çalışacağım. Onlarında benden beklentileri budur. Mormenekşe camiasının yeri bende her zaman ayrı olacaktır. Yeni sezonda onlara da maçlarında başarılar diliyorum. ‘’ dedi. Mağusa Türk Gücü’ne transfer olduğu için inanılmaz mutlu olduğunu söyleyen Yahat; öncelikle MTG camiasına yakışır bir şekilde futbolcu olmak istediğini ve burada birçok kupa kazanmak hedefinde olduğunu da aktardı.



‘’MAĞUSA TÜRK GÜCÜ EN BÜYÜK ŞAMPİYONLUK ADAYIDIR’’

Mağusa Türk Gücü’nün yeni transferi Sami Yahat: ‘’ Öncelikle 2017-2018 sezonu çok çetin geçecektir. Çetinkaya, K.Kaymaklı, Yenicami ve Türk Ocağı gibi takımlar şampiyonluğa oynayacak takımlar.  Fakat yaptığı transferlerle Mağusa Türk Gücü benim gözümde en büyük şampiyonluk adayıdır. Çünkü bu şampiyonluğu yakalayacak hem takımımız, hem camiamız, hem de taraftar grubumuz vardır.’’ dedi.

‘’Mağusa Türk Gücü büyük bir kulüp takıma birçok takviye yapıldı. Burada forma rekabetine gireceksin. Buna hazır mısın? ‘’ Sorusuna ise genç futbolcu Yahat: ‘’ Sezon çalışmalarına salonda başlamıştık. Buraya gelirken forma rekabeti içine gireceğimin bilincindeydim. Geldik. Çalışmalara başladık her şey güzel gidiyor. Mağusa Türk Gücü’nde forma rekabeti başarıyı getirecektir. Bu rekabet, takım adına çok önemli bir avantaj olacak. Forma rekabetine hazırım. Kim oynarsa oynasın bu sezon takım arkadaşlarım ve benim tek hedefim Mağusa Türk Gücü’nü şampiyon yapmak.’’ dedi.


‘’TAKIMDA Kİ ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE’’

Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu da vurgu yapan Sami Yahat: ‘’Takımdaki arkadaşlık ilk başta herkesin yeni olduğu için çok kaynaşmış değildi. Ama kamptan sonra takım olarak bütünleştik. Şu an arkadaşlığımız kesinlikle üst düzeye çıkmıştır. Takımdaki herkes birbirine karşı saygılı ve olumlu tavırlar içerisindedir. Bu da başarıyı bize getirecektir. Her şey şu an çok iyi gidiyor’’ dedi.

Uyum süreci hakkında da konuşan Sami Yahat: ‘’ Ben Sami Yahat olarak uyum sürecini aştığımı düşünüyorum. Çünkü bizde Mağusalıyız. Tanıdığım bir ortama geldim. Hocalarımız, başkanım ve yönetimimiz bu uyum sürecinde bana çok yardımcı oldular.’’ açıklamasını yaptı.

Mevcut yönetim hakkında da konuşan Sami Yahat: ‘’Burada bize ilgi üst seviye de. İnanılmaz bir antrenör ve antrenör yardımcısı desteği görüyoruz. Başkanımızın ve yönetimimizin bize karşı ilgisi çok yüksek. Antrenmanlardan kamplara sakat oyunculardan malzemelerimize içeceğimize kadar her şeyimize koşturan bir başkanımız var. Çok şanslıyız. Bizde bu müthiş yönetimimiz ve başkanımız için çok çalışıp sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz’’ dedi.



‘’ULTRA CROWS EN BÜYÜK TARAFTAR GRUBU’’

MTG Taraftarı içinde açıklama yapan Sami Yahat: ‘’Öncelikle Ultra Crows yani Mağusa Türk Gücü Taraftar Grubu’nun önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım. Ultra Crows, KKTC’nin en büyük taraftar grubudur. Ayrıca takımlarına çok büyük bir şekilde bağlıdırlar. Onlarında desteklerini de arkamıza alarak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

‘’Son olarak bu fırsatı bana verdiği için başkanımız Koral Bozkurt’a teşekkür ediyorum. Camiaya ve yönetim kurulumuza yakışır bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. Taraftardan isteğimiz bizi her maç desteklesinler. Biz, yönetim, camia ve taraftar olarak bütünleşip şampiyon olacağımıza inanıyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75