banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yabancı Pazarı Fena Kızıştı ..! MTG & TOL VE ÇETİNKAYA MASADA..!
banner98
 



Başkent temsilcisi GAÜ Çetinkaya, Hermann ile yollarını ayırırken, Türk Ocağı’nın bileti keserek bugün Hermann’ı adaya getireceği öğrenildi.


Öte yandan GAÜ Çetinkaya, takımda sorunlar yaşadığı Hermann ve Eko’ya karşılık Türk Ocağı’nda ilk devrede müthiş bir performans sergileyen Dino Peter için devreye girdi ancak Peter’in takımında mutlu olduğu ve GAÜ Çetinkaya’ya gitmek istememesinden dolayı görüşmelerin şu an donduğu edinilen bilgiler arasında.



Bugün MTG’nin yabancı futbolcusu Samuel Zokou’nun kimseye haber vermeden adadan ayrılmasının üzerine sarı yeşilli yönetim 3.yabancı için harekete geçti.


Mağusa Türk Gücü yönetiminin Türk Ocağı’nda forma giyen Dino Peter’e teklif yaptığı iki kulüp yöneticilerin bu akşam anlaşmaya çok yaklaştığı öğrenilirken görüşmelerin bugün de sürerek netlik kazanacağı sızan bilgiler oldu.  Sarı Yeşilli ekibin Peter ile anlaşılamaması durumunda da ibrenin Hermann veya Eko’ya dönebileceği bilgisi de edinildi.



Öte yandan GAÜ Çetinkaya’nın 1,5 sezondur takımda yer alan Baptiste Faye’yi de her an gözden çıkarabileceği ve golcü oyuncu ile yollarını ayırabileceği öğrenildi.


Faye’nin Teknik Direktör Turan Altay’ın oyun tarzına uymamasından dolayı takımdan ayrılması gündemde olduğu öğrenilirken yıldız golcünün menajerinin başka takımlarla görüşmelere başladığı  bilgisi edinildi.



3 kulüp arasında yaşanan pazarlığın nasıl bir sonuca varacağı merakla bekleniyor.

 

Haber : Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75