banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vural “GAÜ Öğrencileri” ile buluştu..!
banner98

 





GAÜ Girne Kampüsü Millenyum Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve moderatörlüğünü, GAÜ Spor ve Rekreasyon Yüksekokul Müdürü, Prof.Dr. Mustafa Ferit Acar’ın yaptığı söyleşiye; öğrenci ve akademisyenler yoğun ilgi gösterirken, Vural;  futbol ve antrenörlük yaşamına dair, kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtladı.

“Bana iş verecek kişileri; sabah, akşam kritik ediyorum”

Türkiye Futbolu’nda yaşanmış olaylar ile yapılan yanlışlardan ve asıl yapılması gerekenlerden bahseden Yılmaz Vural, “Doğru düzenin, doğru sisteminin kurulması gerekir. Yoksa ülkemizin; Dünya futbolundan çok gerilerden kalacağını, Türkiye'de 1986 yılından bu yana, göreve başladığımdan beri söylüyorum. Almanya kökenim olduğu için; oralar ile burayı kıyaslama imkânım da oluyor. Profesyonel bir antrenör olmama karşın, bana iş verecek kişileri, sabahtan akşama kadar kritik ediyorum. Bu ülkede; sporun iyi yönetilmediğini söylüyorum" şeklinde konuştu. Yoğun geçen soru cevap süreci ile tamamlanan söyleşinin sonunda; GAÜ Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk,  katılımlarından Yılmaz Vural’a bir plaket sunarak, teşekkürlerini iletti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75