banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Volkan ; Sorunun Cevabı Bende Değil..!
banner98

Oyuncu grubunun ve yönetimin inanılmaz özveri ile çalışması sonrası sonucun kaçınılmaz olduğunu aktaran antrenör Orçun Volkan, yaşanan sürecin kendisi adına da önemli olduğunu söyledi.

Oynadığı başarılı futbolculuk yaşantısı sonrası antrenörlük hayatında yaşadığı şampiyonluğun sürecini değerlendiren Orçun Volkan Bağcıl ile başladığı süreci Düzkaya takımı ile şampiyon olarak tamamladığını bunun da kendisi adına inanılmaz keyifli ve müthiş bir duygu olduğunu söyledi.

Lig içerisinde kısa süreli bir düşüş yaşadıklarını ve o düşüş sonrası deyim yerindeyse alarma girdiklerini ifade eden Orçun Volkan, kısa süreli düşüşten ciddi dersler alarak ayağa kalktıklarını söyledi.

Mücadele ettikleri grubun oldukça zor ve tehlikeli bir grup olduğunu geçen yıl bulundukları lige veda eden tüm takımların bu grupta yer aldığını ifade eden Volkan, bu nedenle grubun deyim yerindeyse ölüm grubu olduğunu söyledi.

Çok keyifli bir o kadar da zorlu maçlar oynadıklarını aktaran Antrenör Orçun Volkan oluşturdukları kadro ile sonucun kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Önümüzdeki sezon takımın başında kalıp kalmayacağının sorulması üzerine ise konuşan Orçun Volkan, batıdan Girne’ye gelmenin zorluğunu ciddi anlamda yaşadığını ifade ederken, Düzkaya ile önümüzdeki sezon adına net bir anlaşmanın yapılmadığını söyledi.

Başkan ile zorlu süreci değerlendirdiklerini de ifade eden Volkan, sorunun cevabının ise şu an itibariyle kendisinde olmadığını söyledi.

Kendisi ile yönetimin devam etmeme düşüncesi olsa bile dostça ayrılacaklarının bilinmesi gerektiğini söyleyen Volkan, kısa süre zarfında bu sorunun da cevap bulacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75