banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Volkan; “Kredimiz Yok, Dikkatli Olmalıyız”
banner98

Peş peşe yedi galibiyet almalarına rağmen ellerinde kredi bulunmadığını ifade eden Volkan, bu nedenle çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Ligin yirmi beşinci haftasında deplasmanda karşılaşacakları Değirmenlik maçı ile ilgili olarak da açıklama yapan Düzkaya antrenörü Orçun Volkan hedefleri farklı iki takımın mücadelesi olacağını söyledi.

Özellikle geçen haftaki Maraş maçında tempo olarak iyi olmadıklarını ifade eden Volkan, bu haftaki Değirmenlik deplasmanında geçmiş haftalardaki tempoyu ve kaliteli oyunu yakalamak istediklerini ifade etti.

Maraş karşısındaki temposuz oyunu motivasyon yorgunluğuna bağladığını ifade eden Orçun Volkan geldikleri iyi noktayı bırakmamak istediklerini ifade etti.

Ard arda yedi maç alamalarına rağmen celblerinde kredi olmadığını hatırlatan Volkan, bu nedenle kayıp yapmaya şansları olmadığını söyledi.

Ligi direk çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini de ifade eden Düzkaya antrenörü Orçun Volkan Değirmenlik deplasmanına 3 idmanla hazırlanacaklarını ve takımda eksik oyuncu olmadığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75