banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Volkan; ‘’Defansif anlamda sıkıntımız var’’
banner98

Yabancı transferde iki ismi belirlediklerini ifade eden Orçun Volkan, son yabancı oyuncu için acele etmeyeceklerini ifade etti.

Defansif anlamda sıkıntılarının olduğunu ifade eden Düzkaya çalıştırıcısı Orçun Volkan, bu mevkiyi yerli oyuncularla çözmek istediğini söyledi. Son yabancıyı ön libero olarak düşündüğünü belirten Orçun Volkan, defanstaki sıkıntıyı yerli oyuncu ile çözememeleri durumunda ise yabancı haklarını bu noktaya kullanacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz gün hazırlık maçını geride bıraktıklarını belirten Düzkaya çalıştırıcısı Orçun Volkan, Binatlı ile hazırlık karşılaşması yaptıklarını söyledi.

Kırgız oyuncularının 3-0 galip geldikleri maçı 2 gol 1 asist ile tamamladığını ve bu maçta iyi performans ortaya koyduğunu aktaran Orçun Volkan, hazırlık maçlarına bugün Mesarya ile devam edeceklerini söyledi.

Yerli transferi şu an itibariyle noktaladıklarını ancak net durumun olmadığını belirten Orçun Volkan hazırlık maçlarında alacakları rapor doğrultusunda ligin başlangıcına doğru yerli transferde son bir hamle yapabileceklerini söyledi.

5-8 Ağustos tarihlerinde ilk etap kampını tamamladıklarını hatırlatan Düzkaya çalıştırıcısı Orçun Volkan ikinci etap kampını ise 19 Ağustos tarihine planladıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75