banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Volkan; ‘’Çalışmalara Başladık, Haftaya Tempoyu Artıracağız’’
banner98

Yalova antrenörü Orçun Volkan, hazırlık süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başlangıç olarak genel dayanıklılık ve kuvvet çakışmaları ile sürece start verdiklerini, önümüzdeki hafta ise tempoyu artıracaklarını ifade etti.

Üniversite sınavı, oruçlu oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle başlangıç olarak eksik çalıştıklarını ifade eden Yalova antrenörü Orçun Volkan, önümüzdeki hafta çalışmalarına eksiksiz tam kadro devam edeceklerini söyledi.

Baf Ülkü Yurdu, Binatlı ve Göçmenköy takımları ile Haziran ayında hazırlık maçını planladıklarını da ifade eden genç çalıştırıcı Orçun Volkan, kalan 8 maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Her yönüyle zor ve sıkıntılı süreçten geçtiklerini ifade eden Yalova antrenörü Orçun Volkan, hem takımsal hem de yönetimsel olarak toparlanmaları durumunda puansal olarak süper lig şansları olduğunu hatırlatan Volkan, bu zor süreci en iyi şekilde geçirmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75