banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

VİVA CUP KKTC'de yapılıyor..!
banner98

  



Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da önemli bir adım atarak oluşturulacak 14 yaş altı karması ile Uluslararası Akdeniz Kupası (International Mediterranean Cup – MIC) organizasyonuna katılacak. 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek ve turnuvanın bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilecek. Organizasyona dünya futbolunun önemli kulüplerinin katılacağı öğrenildi.

Turnuvada ülkemiz karması, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “CTFA Stars” yani “KTFF Yıldızları” adı altında mücadele edecek. KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, U-15 Karmasının Nisan 2017’de Barselona’ya gitmesi için onay aldıklarını,  daha önce Londra’da yapılan ve son yıllarda ara verilen Londra karması ile bizim takımlar arasında yapılan maçların 19 Mayıs 2017 de tekrar yapılması için destek aldıklarını da belirtti.

FİFA’ya üye olmayan ülkelerin katıldığı 8 takımlı turnuvanın bu yıl haziran ayı içerisinde bizim ülkemizde yapılması için çalışmalar yaptıklarını, bu nedenle Federasyon temsilcisi Orçun Kamalı’nın önümüzdeki günlerde İsviçre’ye gideceğini de sözlerine ekledi. Söz konusu organizasyonun ardından bu kez de ülkemizde yine U14 katagorisinde ve yurtdışından takımların katılacağı bir organizasyon düzenlemek için girişim başlattıklarını söyleyen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu,her iki organizasyonla ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydetti.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75