banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vinç girdi saha çöktü..!
banner98

 


Kolej talebelerinin yanı sıra, Girne Halk Evi ve zaman zaman da Girne bölgesi takımlarının istifade etmekte olduğu 19 Mayıs Koleji Antrenman Sahasının bir bölümü, alanın yan bölümünde bulunan bölgeye yapılması planlanan kapalı salon çalışmaları çerçevesinde, yapıcı firmanın getirmiş olduğu ağır demir kolonları taşıyan tonlarca ağırlıktaki vincin alana girmesine müsaade edilmesi ile altında sulama sisteminin bulunduğu çim zemin yer yer çöktü.

Spor Dairesi’nin, salon yapımını ihale eden Girne Belediye’sine yaptığı müracaat üzerine belediye yetkilileri, gerekli incelemenin yapılacağını ve sahanın en kısa zamanda tekrar hizmete girecek şekilde düzeltileceğini bildirdi.

Haber: Coşkun Kutay

      

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75