banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehid; “Masa Oyunlarına İhtiyacımız Yok”
banner98

Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Ali Vehid, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Gençlik Gücü – Mağusa Türk Gücü (MTG) maçında MTG’nin ’21 yaş altı oyuncuların 90 dakika sahada kalmasına yönelik’ düzenlemeye aykırı davrandığı gerekçesiyle başlayan süreç ve yaşanan gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

MTG Başkanı Koral Bozkurt’un konuyla ilgili dün basında çıkan açıklamasında, Yenicami Ağdelen Kulübüne yönelik doğru olmayan suçlamalarını üzüntü ile karşıladıklarını belirten Vehid, Yenicami’nin şampiyon olmak için masa oyunlarına ihtiyaç duymadığını, tıpkı bundan önceki yıllarda olduğu gibi, bu yılda şerefli mücadelesiyle şampiyonluğu hak ederek sahada kazanacağını belirtti.

Olayın herhangi bir kulübün şikayeti üzerine değil, maç gözlemcisi ve hakemlerinin raporu doğrultusunda disiplin kuruluna taşındığını belirten Ali Vehid, Federasyonun ilgili kurullarının tarafsızlığına ve en doğru kararın yine bu tarafsız kurullar tarafından verileceğine olan inancını belirtti.

YAK olarak tamamen saha içerisindeki mücadeleye odaklandıklarını, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de köklü camianın kendilerine en temel öğretilerinden olan sportmenlikten ve centilmenlikten asla taviz vermeden yollarına emin adımlarla ilerleyerek hedeflerine ulaşacaklarını belirten Vehid, bunu yaparken Yönetim Kurulu olarak da Yenicami’nin taraf olduğu her konuda kulübün haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75