banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehid “Futbol Oynamak İstiyoruz”..!
banner98

Yapılan açıklama şöyle “Yaklaşık iki ay önce tekrardan başlayan pandemi vakaları süreci içerisinde ülkemizde futbol kulüpleri bu sezon futbolun devam edebilmesi için gerekli şartları tartışmaya başlamıştır. Defaten gerek federasyon nezdinde gerekse de kulüpler nezdinde bu şartlar ortaya konmuşken, bugün halen bu şartlara ilişkin merkezi yönetimden beklenen cevap gelmemiştir. Ülkemizde futbolun oynanması gerek kulübümüz özelinde gerekse de diğer camialar genelinde herkes tarafından istenmektedir. Ancak, bilinmesi gereken bir husus daha vardır. Bu da futbolumuzu sırf başlattık demek için oynatmaya başlatıp gerekli şartları oluşturmadan tekrardan kapatırsak, bu durum ülke futbolu için çok büyük bir kaos olacaktır. Federasyon başkanımız Sn. Hasan Sertoğlu’nun tam da bugün tekrardan dile getirdiği gibi futbol kulüplerimizin yeni bir kaosu kaldıracak gücü kalmamıştır.

Bu sebeple, hükümet ve hükümete bağlı kurulların futbolun tekrardan başlayabilmesi için gerekli şartların oluşturulması adına adım atması gerekmektedir. Eğer bu adımlar gerek maddi yönden gerekse idari yönden atılamayacak durumda ise bu durumunda açıkça dile getirilerek futbol camiasının içinde yer aldığı belirsizliğin ortadan kaldırılması gerekmektedir. Bahsi geçen şartların oluşturulamayacağı bir durumda futbolumuzun geleceği için bu yılın bir planlama ve organizasyon yılı olarak tekrardan yapılanmaya harcanması gerekmektedir.

Yenicami Ağdelen Kulubü olarak Sn. Sertoğlu’nun da dile getirmiş olduğu üzere futbolumuzun bir yılını değil futbolumuzun devamlılığını ve geleceğini düşünmekteyiz. Tüm futbol camiası için futbolumuzun devamlılığını önemine dikkat çekmek istemekteyiz. Ülke futbolumuzun geleceği ve devamlılığı için elimizden gelen desteği vereceğimizi belirtir, tüm futbol camiasına sağlıklı günler dileriz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75