banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehid; "Eylem Doğru, Adres Yanlış"..!
banner98

Başkan Ali Vehid, eylemin doğru ancak adres yerinin yanlış olduğunu söyledi. Açıklama şu şekilde;

"Son günlerde federasyon ve futbolcular arasındaki huzursuzluğun bir an önce bitmesini dileriz. Eylem hakkı, bu ülkedeki diğer tüm vatandaşlar gibi futbolcularımızın da en temel hakkıdır. Bu temel hakkını kullanan futbolcularımız maalesef geçtiğimiz gün eylem yöntemi olarak yanlış bir yöntem seçmiştir. Kanaatimizce, futbolcularımızın gerçekleştirmiş olduğu bu haklı eylemde adres maalesef yanlış olmuştur. Futbolcularımızın bu eylemi KTFF’na yönelik değil ülkede futbolun oynanması için hiçbir adım atmayan, hiçbir sorumluluk almayan sağlık bakanlığı ve başbakanlığa yönelik yapmaları gerekirdi. Ancak, şunu belirtmek isteriz ki futbolcu kardeşlerimiz aynı geçmiş sezonlarda olduğu gibi futbolun başlaması durumunda bu yıl da özveri ortaya koyacaktır. Unutulmaması gerekir ki ülkede futbol ne futbolcusuz ne de federasyonsuz olmayacaktır. Ülkemizde büyük futbol ailesi tekrardan bir bütün olarak hareket edecektir.

Konu ile ilgili olarak kulübümüzün elinden gelen desteği ve özveriyi göstereceğini tüm spor kamuoyuna bildirir, ülkemizin futbol camiasının tekrardan bir bütün halinde hareket etmesini temenni ederiz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75