banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi:’’Sahayı sentetik yapmak istiyoruz’’
banner98

 





Ziyarette konuşan GAÜ-Çetinkaya Kulüp Başkanı Asım Vehbi, kendilerine gösterdiği ilgi ve yardımlardan ötürü Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, GAÜ-Çetinkaya olarak Metehan Spor Kompleksi içerisinde yer alan sahanın sentetik yapılmasını ve önümüzdeki sezonlarda GAÜ-Çetinkaya’nın maçlarını burada oynamak istediğini açıkladı.

Spor Dairesi ile bir süreden beridir gerçekleştirdikleri görüşmelerde Lefkoşa’da yapılması düşünülen sentetik sahanın buraya yapılması konusunda hem fikir olduklarını ve TC Yardım Heyeti ile de görüşerek gerekli adımları atmaya çalıştıklarını belirtti. Amaçlarının Metehan Spor Kompleksi’ni sentetik sahanın yanı sıra, yürüyüş parkurları ve Basketbol sahalarıyla bölge gençliği ve Lefkoşa gençliğinin hizmetine sunmak olduğunu da aktaran Vehbi, tesis içerisinde yer alan lokali de yenileyip, 5 Nisan’da halka açacaklarını anlattı. Sahanın sentetik zemine dönüştürülmesi için Akova Eray Vudalı Stadı’na yapılan projeyi temel aldıklarını da aktaran Vehbi, kısa bir süre içerisinde sonuç alacaklarına inandığını ifade etti.

 

Değirmencioğlu: Kompleksi, bölge gençliğine kazandıracağız

Bakanlar Kurulu kararıyla GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün kullanımına verilen tesisi yerinde inceleme ve son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi almak amacıyla burada bulunduklarını aktaran Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, amaçlarının Metehan Spor Kompleksi’ni bölge ve Lefkoşa gençliğine çok amaçlı bir şekilde kazandırmak olduğunu belirtti.

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün, kompleks içerisinde yer alan sahanın sentetik yapılması bakımından kendilerinden bir talepleri olduğunu vurgulayan Değirmencioğlu, kendilerinin de bu düşünce içerisinde olduklarını ve yapacakları değerlendirmeler neticesinde gerekli adımları atmak için çalışacaklarını söyledi. Sahanın sentetik yapılması durumunda Lefkoşa bölgesi okullarının ve kulüplerin var olan antrenman sahası eksikliğinin de son bulacağına inandıklarını ifade eden Değirmencioğlu, önümüzdeki günlerde gerekli adımları atmak için çaba göstereceklerini anlattı. Değirmencioğlu ayrıca, GAÜ-Çetinkaya’nın, bu sezon ligde kalan haftalarda ev sahibi olarak oynayacakları maçları Atatürk Stadı yerine başka bir sahada oynamak için kendilerinden bir talepte bulunduklarını, bunu KTFF ile değerlendirip, önümüzdeki günlerde bir karar vereceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75