banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi; Takımın başarısı büyük..!
banner98




Vehbi öncelikle, Y. Boğaziçi ile gerçekleştirilen ve 3-3 berabere sonuçlanan maçın ardından, Y. Boğaziçi eski başkanı Kemal Köseoğlu ve Y. Boğaziçi Camiasına konukseverlikleri için teşekkür etti.

“İlk yarının yarısına ulaştığımız 6. Hafta sonunda, geldiğimiz nokta ile ilgili bazı duygu, düşünce ve görüşlerimi değerli GAÜ Çetinkaya Ailesi ile paylaşmak istiyorum” diyen Asım Vehbi, takımın 7’inci haftaya da namağlup girdiğini ve bunun çok sevindirici ve heyecan verici olduğunu belirtti.

3 galibiyet ve 3 beraberliklerinin olduğunu belirten Vehbi, 3 galibiyet farklı skorlar ve çok üstün bir futbol neticesinde olduğunu, 3 beraberliğin ikisinde de üstün futbolun olduğunu ancak beraberlik gollerinin 90+'larda geldiğini ve bu nedenle 4 puan kaybına uğradıklarını belirtti. “Bu konuda değerli hocalarımız ve futbolcularımızın önümüzdeki maçlarda gerekli önlemleri alacaklarına inanıyorum” diyen GAÜ-Çetinkaya Başkanı Asım Vehbi, “6 maçta 18 gol attık yani maç başına 3 gol ortalaması ile oynuyoruz. Buna karşın 6 maçta 8 gol yedik, maç başına 1.33 gol ortalaması ile oynuyoruz. Bunu aşağıya çekmemiz lazım” dedi.

“Geçen sezon yaşanan kabus sonrasında kabuğuna çekilen kulüp üyelerimiz bu yıl bir heyecan duymaya başladılar, ancak bu heyecan henüz istediğimiz katkıya dönüşmedi, yani takımımız bu kadar az seyirciyle lider olarak oynamayı hak etmiyor. Bu konuda önümüzdeki süreçte bana ve değerli yönetim kurulu üyelerimize daha fazla görev düşüyor” diyen Vehbi, “Lefkoşa'da oynayacağımız önümüzdeki 3 maçın (MTG, Kaymaklı ve DTB) çok kritik olduğunu ve kalabalık seyircimizin desteğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu konuda büyük GAÜ Çetinkaya Ailesine görev düşüyor, maçlara gelerek katkı yapacaklarını umuyor, inanıyorum” dedi.

Vehbi, GAÜ- Çetinkaya’nın, tüm takımlar sezonu açtıktan 2-3 hafta sonra sezonu açtığını, yeterli çalışma ve hazırlık maçı yapamadıklarını, GAÜ – Çetinkaya antrenörünün ve 7-8 futbolcunun takıma yeni katıldığını, bu nedenle gerekli ısınma-tanışma sürecinin bile devam ettiği bir ortamda, takımın başarısının büyük olduğunu belirtti.

“Biz camiamıza şampiyonluk sözü değil kurumsallaşma sözü vermiştik. Başta Metehan Tesisleri olmak üzere bu konuda çalışıyoruz ancak hocalarımız ve futbolcularımız biz şampiyon olacağız diyorlar. Bu yolda ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım sonuna kadar yanlarında olup destek vereceğiz ama camiamızın da buna inanması ve katkı koyması gerekmektedir” diyen Asım Vehbi, adil bir lig olması temennilerinde bulundu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75