banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi “Kalıcı İşlere İmza Atmak İstiyoruz’’
banner98
 


GAÜ Çetinkaya camiası çok önemli adımlar atarak tesisleşmenin kapılarını sonuna kadar aralarken günü birlik kararlar yerine ileriye yönelik yapıcı ve kalıcı kararlar alıyor. Ötekeleştirmek yerine bütünleşip önemli işler yapma arzusunda olan sayın başkan Asım Vehbi ise ülke sporunun kazandığı çok önemli bir kişilik olduğunu düşünüyorum.  İşte değerli başkanla Röportajımız; 


GAÜ Çetinkaya için çocukluğundan bu günlere büyüyerek gelen bir bağlılık ile derin duygular besleyen Asım Vehbi, Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya TSK arasında yapılan 10 yıllık iş birliği anlaşması sonrasında GAÜ Çetinkaya TSK oluşumunun ilk başkanı olma onuru ve gururunu taşıyor.                                               


Tesisleşme, kurumsallaşma ön planda                                                           


GAÜ Çetinkaya olarak yola çıkarken geniş bir yönetim kadrosu kurduklarını söyleyen Asım Vehbi, Çetinkaya TSK’nın Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği anlaşması yapmazdan önceki süreçlerde yaşanan sıkıntılar yüzünden camiada ortaya çıkan bir dizi sorunlar için toparlama süreci yaşadıklarını ifade etti.

Yaklaşık 3 yıldır görevde olan mevcut GAÜ Çetinkaya yönetimi toparlanma süreci sonrasında yapılanma, tesisleşme ve kurumsallaşma adına projeler ürettiklerini ve uygulamaya koymak için çalışmalara başladıklarını söyleyen başkan geleceğe yönelik kalıcı olacak işlere imza atmak istediklerini de belirtti.                                                                                         

                                                            

Yabancı uygulaması ve Lige gelen kalite                                                                     


Asım Vehbi GAÜ Çetinkaya’nın kaliteli oyunculardan oluşan bir takıma sahip olup hedeflerinin her zaman olduğu gibi zirve olduğunu söylerken şampiyon olmamaları için herhangi bir sebep olmadığını da altını çizdi.

GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi 2017/2018 sezonunda uygulamaya giren 3 yabancı oynatma kuralı ile ilgili Lige renk, kalite ve heyecan kattığını aktarırken  oyuncular arasında rekabet ortamı yaratığın söyledi.

Ligde takımlar arasında oluşan güç dengeleri ayrı bir olay olduğunu söyleyen Asım Vehbi ülke futbolu için iyiye işaret olduğunu belirtti.                                                                   



İlklerin adamı                                                                                                    


Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinin kuruluşunda önemli yerlerde görev alan Asım Vehbi,  Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ilk atanan kişi olurken, KKTC’de Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı kurulduğu dönemde ilk Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı olmuş ve bir başka ilk ise GAÜ Çetinkaya TSK birleşiminin ardından yeni oluşumun ilk başkanı oldu.

Bu hızlı ve yoğun çalışma hayatında en büyük destekçisi olan ailesi GAÜ Çetinkaya TSK başkanlık yapmaya başladığı günden beri yanında olduğunu söylerken birçok projede görüş alışverişi yaptığını rahatça söyleyebileceğini aktardı.                                       

Camiada yardımlaşma ve kenetlenme

GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi son olarak yaklaşık 3 yıllık başkanlığında yönetim kurulu ile birlikte kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmayan her türlü konuda yardımcı olan Mehmet Tatar, Dr.BülenDizdarlı, Barış Tosunoğlu, Hasan Macila, Erhan Soykut, Hasan Hıdıroğlu, Erdinç Kılıç, Behzat Özçete, Berkan Tokan, Osman Anday ve daha nice değerli GAÜ Çetinkaya üye ve sempatizanları olduğunu vurgularken el ele vererek çıktıkları zorlu süreçten sonra artık Şampiyonluğun zamanı geldiğinin işaretini verdi.

 

Röportaj: Uğur Özerginli    

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75