banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vehbi,
banner98






           Son 2 hafta öncesi açıklamalarda bulunan Vehbi değerlendirmesinde, lige başlarken 3 ana hedefleri olduğunu, bunlardan en önemlilerinden birisinin spor tesisleri olduğunu ve bunu da gerçekleştirdiklerini belirtti.

Vehbi açıklamalarının devamında ise ilk hedeflerinin ligin başında da söylediği kurumsallaşma ve GAÜ Çetinkaya ailesinin bir çatıda tek yürek olarak toplanması olduğunu ve bunu kısa sürede gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Vehbi , ‘öncellikle harika bir tesiste idman yaptığımız için mutluyum ve tesis bünyesinde bulunan “The Barn” isimli restoranımız da yakında burada hayata geçecek. Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Çetinkaya Spor Kulübü mutabakata varılan süreden itibaren süratle yönetimimizi oluşturduk. Dinamik bir kadro kurduk ve kimse GAÜ Çetinkaya’nın buraya geleceğini düşünmüyordu. Bu zorlu yola bu şekilde dahil olduk. İlk yarıyı 4. Sırada tamamladık ancak ligin bitimine 3-4 hafta kala liderliği ele geçirdik .Şu anda 2 hafta var bu hafta bizim için oldukça kritik.

Artık hedefe kitlendik, biz bu yıl hem lig şampiyonluğunu hem de kupayı kovalayan kısaca her iki hedefi de birlikte götüren tek takımdık. Çok büyük bir şansızlık, çok iyi bir skor bulduğumuz yarı final maçında 10 kişi kalan rakibimiz karşısında 90 artılarda yediğimiz golle kupadan elendik.’ dedi.

Vehbi, “Bugüne kadar gelinen başarının ise hedeflerinin çok üzerinde olduğunu dile getirdi ve konuşmasının devamında ise şunları ifade etti.

‘GAÜ Çetinkaya şuanda aslında bizim bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerin çok üzerinde ancak şu anda bana sorarsanız gerçekten elenmiş olmaktan üzüldüm o noktaya kadar gelip finale kalmak üzereyken kaybetmek üzücü oldu. Ancak ligde liderlik var. Ligde 10 maçta 80 ve üzeri yediğimiz gollerle bizim 12 beraberliğimizin 10’u son dakikalarda geldi ve biz bu şekilde 20 puan kaybettik. Ben temenni ederim ki takımımız da bu dersi almış olarak son 2 haftada son dakikalara kalmadan en azından 2 farkla gireriz ve en azından bu sıkıntıyı yaşamayız ve şampiyonluğu kucaklarız.

Ancak futbolun güzelliği burada. Beni rahatsız eden bir konuya daha değinmek istiyorum. Ligde, görüyorum ki birçok takım veya kulüpler GAÜ Çetinkaya’nın başarısından rahatsız oluyor. Ben onlara şu mesajı vermek istiyorum, biz şampiyonluk odaklı yola çıkmadık ve GAÜ Çetinkaya Centilmen Lig’de en ön sırada yer aldı.

Almış olduğumuz iki ceza var. Çok açık söylüyorum ikisi de haksız cezalardı. Dolayısı ile ben o cezaları kabul etmiyorum. Böyle de baktığımız zaman ligin en centilmen takımıyız. Bizim için bunlar önemliydi. Önce ahlak, etik, spor ruhu. sonrasında da tabii ki sportif başarı. Biz hali hazırda hedeflerimize fazlasıyla ulaşmış bulunmaktayız. Dolayısı ile Çetinkaya şampiyon olmasın diye gayret etmelerini abes buluyorum" dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75