banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ve Yine ARENASPORKOLİK’E Konuştu..! Offor’a Menejer Tuzağı..!
banner98

Binatlı’nın golcü futbolcusu Chinonso Offor Arena SporKolik’e ulaşarak habersiz ülkeden ayrılmasının nedenini açıkladı.

Offor, menajeri Kingsley’in kendisine dedesinin ağır hasta olduğunu ve kendisinin kan vermesi gerektiğini söyleyerek kandırdığını söyledi.

Ailesine telefonla ulaşmaya çalıştığını ifade eden Offor kimsenin telefonuna cevap vermemesi üzerine hastalık olayının doğru olduğunu düşündüğünü ve acilen ülkesine gittiğini söyledi.

Offor sorularımızı yanıtladı:

ARENASPORKOLİK: Neden aniden Nijerya’ya döndün?

Offor: Menajerim Bay Kingsley bana dedemin hasta olduğunu ve acilen benim kan vermem gerektiğini söyledi.

ARENASPORKOLİK: Menajerin sana dedenin hasta olduğunu söylediğinde aileni arayıp sormadın mı?

Offor: Ben telefonla ailemi aradım. Fakat kimse telefonlarıma cevap vermedi. Ben de hastalık olayının doğru olduğuna inanarak çıkıp Nijerya’ya geldim. Buraya geldiğimde dedemin hasta olmadığını gördüm.

Menajerim bana başka bir takım bulmuş oraya götürmek istediği ve benim de bunu kabul etmeyeceğimi bildiği için bana yalan söylemiş. Aileme de bana daha iyi bir takım bulduğunu ve ararsam telefonlara cevap vermemelerini söylemiş olduğunu düşünüyorum.

Ben menajerime en azından Kıbrıs’ta ilk devrenin tamamlanmasını bekleseydik ve sonra buna karar verseydik dedim. Geçtiğimiz sezon Cihangir’de oynarken de beni başka bir takıma götürmek istemişti fakat kabul etmemiştim. Hatta Cihangir’in takım kaptanı Fırat bana sezon sonunu beklememi, ayrılacaksam sezon bittikten sonra ayrılmamı söylemişti.

Şu an pasaportum menajerimin elinde ve kendisiyle çok büyük bir tartışma yaşadım. Pasaportumu geri alıp Binatlı’ya dönmek için uğraşacağım.

ARENASPORKOLİK: Menajerinin senin pasaportuna el koyma hakkı var mı?

Offor: Yok aslında ama Bay Kingsley çok küçük yaşımdan beri benim menajerliğimi yapıyor ve artık aileden birisi gibi oldu.

ARENASPORKOLİK: Şimdi ne yapmayı planlıyorsun?

Offor: Bir an önce pasaportumu alıp geri Binatlı’ya dönmek istiyorum. Çünkü bu davranışımla onları hayal kırıklığına uğrattım. Özellikle başkanımız Orsel ve teknik direktörümüzü.

ARENASPORKOLİK: Binatlı camiasına bir mesajın var mı?

Offor: Onlara mesajım şu güçlü olsunlar, onlar her zaman benim kalbimde olacaklar. Böyle bir duruma sebep olduğum için tüm taraftarlardan, teknik direktörümden ve Örsel başkandan çok özür diliyorum. Takımın bütün maçları kazanmasını diliyorum. Geri dönmek için elimden geleni yapacağım.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75