banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vakkas ve Yasin Cihangir’i, Davulcu ile Uğurladı..! (4-2)
banner98

Yer: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı.

Hakemler: Mehmet Sezener-Fatih Bardakçıoğlu-İsmail Ercan

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Mustafa, Vakkas, Medi, Binya, Ergin (31.Dk İlyas), Yasin, E. Sonay (71.Dk Billy) Hamis, Makoun, Burak (75.Dk Memduh)

Cihangir: Tuğcan, Fırat, Nurettin, Ertan, Erol, Musa, Yannick, Oliver Uche, Henry, Çağlar(49.Dk Doğan)

Goller: 9. ve 46. Vakkas, 53.ve 90+4. Yasin (Merit Alsancak Yeşilova) 14.Dk Ertan, 34.Dk Musa (Cihangir)

9. dakikada Merit Alsancak Yeşilova rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Vakkas’ın mükemmel vuruşun da top köşeden ağlara gitti ve ev sahibi 1-0 öne geçti.

14. dakikada kullanılan korner atışında Erol’un kafa ile aşırttığı topu iyi takip eden Ertan kafa ile topu filelere göndererek Cihangir adına skoru 1-1 yaptı.

27. dakikadaki Cihangir atağında defansın uzaklaştıramadığı topa Uche vurdu, kaleci İrfan mükemmel uzandı ve topu kornere attı.

34. dakikada Cihangir öne geçti. Bu dakikada Uche’nin sağdan ortasında Henry topa vuramadı. Topu önünde bulan Musa çarpraz pozisyonda olmasına rağmen topu ağlarla buluşturdu ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

45+1.dakikada Merit Alsancak Yeşilova takımından Mustafa’nın ortasında Ertan’ın ters vuruşunda kaleye gitmekte olan topu kaleci Tuğcan kornere atarak golü önlemiş oldu.

46. dakikada skora denge geldi. Merit Alsancak Yeşilova’dan Mustafa’nın sağdan sert ortasında Çağlar’ın yüzüne çarpan top Vakkas’ın önünde kaldı. Vakkas da çok sert vurarak topu ağlara yollayarak takımına beraberliği getiren golü attı. 2-2

53. dakikada Yasin E.Sonay verkaçında Yasin topu filelere göndererek Merit Alsancak Yeşilova’yı 3-2 öne geçirmiş oldu.

70. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Makoun’un pasında Yasin’in ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.

80. dakikada Vakkas’ın kullandığı serbest vuruşta Hamis’in kafa vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.

79. dakikada Cihangir’den Fırat iki rakibinden kurtulduktan sonra kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen çarpraz pozisyondaki vuruşunda topu dışarı attı.

86. dakikada merit Alsancak Yeşilova’dan Billy’nin ceza alanı dışından vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.

90+2’nci dakikada Cihangir’den Fırat’ın kullandığı serbest vuruşta top iki direğin birleştiği yere vurarak auta gitti.

90+4’ncü dakikada günün başarılı adamlarından Makoun’un ara pasında yine günün bir başka başarılı adamı Yasin topu filelere göndererek skoru 4-2 yaptı ve maçın da skorunu belirlemiş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75