banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Üyelerimize teşekkür ediyorum”
banner98

 



        Kılıçoğlu, dernek olarak her zaman hedeflerin içerisinde yer alan eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini vurguladı. “Antalya, Royal Holiday Palace Otel’de 7-10 Ocak tarihleri arasında planladığımız eğitim ve sosyal içerikli organizasyonu düşündüğümüz şekilde noktalandığını belirtmek isterim” diyerek sözlerine başlayan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu “Üyelerimizden bu enerjiyi hissetmemek elde değildi. Seminere katılan üyelere koydukları katkı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıçoğlu: “Amaç üyelerin beklentilerine cevap vermek”

         Yönetim Kurulu olarak seminerin olgun ve üst seviyede olması için çok çaba sarf ettiklerini belirten Kılıçoğlu, “Bunu başardığımızı düşünmek bizleri mutlu etti. Aslında amaçlarımız hep aynı, üyelerimizin beklentilerine cevap verebilmektir” açıklamasını yaptı.

“Hedeflerimiz içerisinde hep var olan eğitim devam edecek” diyerek sözlerine devam eden Kılıçoğlu “Bu seminerin konukları için büyük çaba veren Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne (TSYD) ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Başta TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ve Asbaşkan Ahmet Fisunoğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikteliğimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75