banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üniversiteler Futbol’da Çekişiyor..!
banner98

9 takımın 3 grupta oynayacağı maçlar sonucunda şampiyonun belirleneceği Futbol branşında ilk maçlar ile başladı. Gazi Mağusa Maraş Stadında DAÜ-UFÜ arasında oynanan ve çekişmeli geçen maçta deplasman takımı UFÜ 3-2 galip gelerek Oyunlara iyi bir başlangıç yaptı. Girne Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadında oynanan maçta ise YDÜ-KİÜ karşı karşıya geldi. Bu müsabakada ise gülen taraf ev sahibi YDÜ oldu.

Müsabakalar sonunda Şampiyon olan takımın 2019-2020 eğitim yılında Ülkemizi Avrupa Üniversite Spor Oyunlarında temsil edeceği Futbol müsabakaları Aralık ayı içinde yapılacak olan maçlarla devam edileceği açıklandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75